Nikt nie jest w stanie tego zrozumieć Markizie , jednakowo mądrzy jestesmy i przed, i po szkodzie . .....My jesteśmy jak przeklęci, Że nas mara, dziwo nęci, Wytwór tęsknej wyobraźni Serce bierze, zmysły draźni........ A póki co.... "> ">
Jak w obrazach Salvadora nic nie jest tym czym jest..... "> ">
... ... ...
... ...
Psia kość ! Nie smutać mie tu smutnym smutkiem !!! Bo będzie jeszcze ....zimniej "> ">
de sade-markiz,tak jestem na miejscu. &list=RD4Czzz5JUsnY&index=27
dzień dobry "> ">
Coś dłuży się dzisiejszy dzień, mała czarna w sam raz umili niedzielne popołudnie
A co tam w Wielkopolsce...
Dobry dzień "> ">
...a dobry...dobry...
Deszcz, deszcz, deszcz...... tylko mruczeć. Jakżeż tutaj ...kameralnie Grażka dla Was.... "> ">
Kawa to kawa, powinna być czarna i gorzka jak................... smar do czołgu... "> ">
...słowa...są... ...czasem brak dystansu...
Dzień dobry w pierwszy wakacyjny fikent "> ">
Aaaa...jako rozchodniaczka se zapodam .. "> ">
A niech se siorbnie z cynamonem kawy i jeszcze ciepłe....nuty. "> ">
A dlaczemu by nie? Śpiewać każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej ..najlepsiejsza taka solówka w samochodzie podczas długiej podroży ..po świt. "> ">
No to więc, za ....nowe stare "> ">
&list=RDFndmvPkI1Ms&start_radio=1
Zapomniałeś "> ">
Ojjjjjjjjjjojojjjjjjj to ja się spóźniwszy na geburstag ... Najlepszego!!!!!! i..... tabliczkę endorfiny w stanie stałym niech ma na tę okoliczność "> ">
Wszystko co dobre ...niestety "> ">
Zagineli na Bahamas.... "> ">
Nikt nie jest w stanie tego zrozumieć Markizie , jednakowo mądrzy jestesmy i przed, i po szkodzie .
.....My jesteśmy jak przeklęci,
Że nas mara, dziwo nęci,
Wytwór tęsknej wyobraźni
Serce bierze, zmysły draźni........
A póki co....
">">
Jak w obrazach Salvadora nic nie jest tym czym jest.....
">">
... ... ...
... ...
Psia kość ! Nie smutać mie tu smutnym smutkiem !!! Bo będzie jeszcze ....zimniej
">">
de sade-markiz,tak jestem na miejscu.&list=RD4Czzz5JUsnY&index=27
dzień dobry
">">
Coś dłuży się dzisiejszy dzień, mała czarna w sam raz umili niedzielne popołudnie
A co tam w Wielkopolsce...
... ...
Dobry dzień
">">
...a dobry...dobry...
... ...
Deszcz, deszcz, deszcz...... tylko mruczeć. Jakżeż tutaj ...kameralnie
Grażka dla Was....
">">
Kawa to kawa, powinna być czarna i gorzka jak................... smar do czołgu...
">">
...słowa...są... ...czasem brak dystansu...
... ... ...
Dzień dobry w pierwszy wakacyjny fikent
">">
Aaaa...jako rozchodniaczka se zapodam ..
">">
A niech se siorbnie z cynamonem kawy i jeszcze ciepłe....nuty.
">">
A dlaczemu by nie? Śpiewać każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej ..najlepsiejsza taka solówka w samochodzie podczas długiej podroży ..po świt.
">">
No to więc, za ....nowe stare
">">
&list=RDFndmvPkI1Ms&start_radio=1
Zapomniałeś
">">
Ojjjjjjjjjjojojjjjjjj to ja się spóźniwszy na geburstag ... Najlepszego!!!!!! i..... tabliczkę endorfiny w stanie stałym niech ma na tę okoliczność
">">
Wszystko co dobre ...niestety
">">
Zagineli na Bahamas....
">">