Wrzutka użytkownika
DOMINGO
07.06.2010 17:40 · ID 283746
Moze
Moze jakas pani miala by ochote z domingo poflirtowac troche bo czuje sie bardzo samotny ???
Dyskusja
26
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
na mnie nie licz
ale pozdrawiam
ps. jeśli nikt tego nie zrobi zakłądam fikcyjne konto i poflirtuje z Tobą bo aż mi sie serce kraje z twojego nieszczęścia
Luzik
w jednym z Polskich Akademików paru studentów kupiło Grzybki halucyny. Poszli do jednego z pokoi na 5 piętrze i zaczeli przegryzać Gdy już skończyli a Faza wbiła się do głowy jeden wyjrzał przez okno i zaproponował pomysł \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Lot Na Marsa\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" tylko że szybciej trzeba będzie zbudować statek kosmiczny. W końcu znaleźli karton do którego zapakowała się kilkuosobowa załoga. Koledzy przenieśli statek kosmiczny na parapet i wypchneli z okna. Po jakimś czasie Policja wpada do mieszkania i widzi grupę kolejnych śmiałków zapakowanych w pudle na parapecie . Jeden z nich krzyczy że stracili łączność ze pierwszym statkiem i wysyłają misję ratunkową
zaczynam powoli wracac do zycia
ale trudno mi to idzie