Wrzutka użytkownika
Romantyk
07.06.2010 08:58 · ID 283453
Jak poderwać dziewczynę.
Witam.Mam problem,poznałem dziewczynę przez internet.Spotkaliśmy się w rzeczywistości.Myślę,że \"zaiskrzyło\" między nami.Niestety nie odpisuje na moje listy i nie odbiera moich telefonów.Nie wiem co robić dalej.
Dyskusja
51
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Ale z tego wynika, że chyba nie zaiskrzyło
ADAM
najpierw wszyscy się smażyli a teraz siedzą i grilla robią
na interi gdy daje komentarze udaje głuchego murzyna
na onecie z kolei starego żyda , a na wp.pl 40 letniego hydraulika ... taka norma jeśli spotkasz gdzieś na wp hydraulika komentującego sprawy międzynarodowe to to jestem ja dobran ic nie pisze juz 3 piwa i **cenzura** e tak mam
Możliwe że słyszeliście tę historię ale ją napisze
w jednym z Polskich Akademików paru studentów kupiło Grzybki halucyny. Poszli do jednego z pokoi na 5 piętrze i zaczeli przegryzać Gdy już skończyli a Faza wbiła się do głowy jeden wyjrzał przez okno i zaproponował pomysł \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Lot Na Marsa\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" tylko że szybciej trzeba będzie zbudować statek kosmiczny. W końcu znaleźli karton do którego zapakowała się kilkuosobowa załoga. Koledzy przenieśli statek kosmiczny na parapet i wypchneli z okna. Po jakimś czasie Policja wpada do mieszkania i widzi grupę kolejnych śmiałków zapakowanych w pudle na parapecie . Jeden z nich krzyczy że stracili łączność ze pierwszym statkiem i wysyłają misję ratunkową
Poczytajcie to
Do zobaczenia za 36 minut
do zobaczenia za 6h