Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
12.05.2010 16:32 · ID 254854
Wciąż zastanawiam się dlaczego niektórzy
mają tu konta,po co tu przyszli,czytając to co inni piszą, wypowiadają
się na temat innych ogarnia mnie znużenie,zniechęcenie do tego serwisu
ktoś zakłada posta o kulturze a sam jej nie ma,komuś przeszkadza czyjeś zdanie jednak sam nie zaniecha wypowiedzi swojego zdania sądząć, ze ma rację, ze jemu wolno,Do czego dążymy,do znienawidzenia się wzajemnie?
Czy nie lepiej napisać komuś w prywatnej wiadomości,co ta osoba robi źle,
dlaczego mamy do kogoś pretensje a nie wypisywać na forum o tym czy o tamtym forumowiczu?a być może tylko dlatego,ze ktoś zbyt duże nadzieje wiązał z tym czy z tamtym użytkownikiem i kiedy sprawy potoczyły się inaczej,należałoby wziąć sobie odwet za niespełnione nadzieję i z kogoś zrobić potwora w oczach innych ludzi?
Uważam ze nietędy droga,lecz możecie mieć inne zdanie.
się na temat innych ogarnia mnie znużenie,zniechęcenie do tego serwisu
ktoś zakłada posta o kulturze a sam jej nie ma,komuś przeszkadza czyjeś zdanie jednak sam nie zaniecha wypowiedzi swojego zdania sądząć, ze ma rację, ze jemu wolno,Do czego dążymy,do znienawidzenia się wzajemnie?
Czy nie lepiej napisać komuś w prywatnej wiadomości,co ta osoba robi źle,
dlaczego mamy do kogoś pretensje a nie wypisywać na forum o tym czy o tamtym forumowiczu?a być może tylko dlatego,ze ktoś zbyt duże nadzieje wiązał z tym czy z tamtym użytkownikiem i kiedy sprawy potoczyły się inaczej,należałoby wziąć sobie odwet za niespełnione nadzieję i z kogoś zrobić potwora w oczach innych ludzi?
Uważam ze nietędy droga,lecz możecie mieć inne zdanie.
Dyskusja
17
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Wiem ze wirtual w realu nie miałoby to miejsca,jednak i tu powinniśmy coś sobą reprezentować.
nie zgadzając się z czyimś zdaniem używa o kimś niecenzuralnych słów??
pierwsze wrażenie zawsze jest najważniejsze
pozdrawiam
mój post jest ogólnym wynikiem moich obserwacji