Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
11.05.2010 21:18 · ID 253636
Dyskryminacja rasowa.
\"Jak ja byłem dzieciakiem, to w mojej okolicy bardzo popularne było nazywanie psów Murzyn albo Cygan. Ja bym tak psa nie nazwał, w końcu to członek rodziny\".
Anonim
Rasizm. A Wy co na to?
Tylko nie czarować mi tu poprawnością polityczną.
Może tak:
Kobiety: Czy byłabyś skłonna przespać się z Cyganem, Murzynem itd. lub nawet założyć z nim tzw. elementarną komórkę społeczną?
Mężczyźni: Mężczyzn pierwszy człon pytania nie dotyczy, bo wiadomo, że statystyczny facet przespałby się nawet z małpą, gdyby była blondynką. Natomiast, czy beztrosko zawarłbyś związek małżeński z taką kobietą?
Anonim
Rasizm. A Wy co na to?
Tylko nie czarować mi tu poprawnością polityczną.
Może tak:
Kobiety: Czy byłabyś skłonna przespać się z Cyganem, Murzynem itd. lub nawet założyć z nim tzw. elementarną komórkę społeczną?
Mężczyźni: Mężczyzn pierwszy człon pytania nie dotyczy, bo wiadomo, że statystyczny facet przespałby się nawet z małpą, gdyby była blondynką. Natomiast, czy beztrosko zawarłbyś związek małżeński z taką kobietą?
Dyskusja
13
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Tyle podobno. W europie dzielę murzynów na europejczyków i nie-europejczyków. Coś takiego jest, być może kultura w jakiej ich wychowano, że łatwo to rozróżnić.
Co do Cyganów, nie przeszkadzają mi jako nacja. Nie mają własnego Państwa, są rozrzuceni jak kiedyś Żydzi, trzymają się razem, by jakąś część swej kultury zachować. Jednak jako Polak i obywatel uważam jednak, że o ile coś mi nie przeszkadza, to jednak każdy powinien funkcjonować według norm przyjętych w danym Państwie, zwłaszcza gdy jest przyjezdny a nie narzucać swoje normy.
Murzynki jakoś mnie nie pociągają, jakbym miał wybór to bardziej azjatki..
rip van widzisz ale co 10 tys osób he he
za to cyganów od razu