Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
08.05.2010 19:09 · ID 249233
Samotnia.pl
Zastanawia mnie fakt się cieszyć życiem w samotności?
Normalnie????
Jesteśmy wtedy bardziej doświadczeni ,mądrzejsi już wiele rzeczy nie stanowi przedmiotu porządania, nabieramy dystansu do sporej ilości spraw. A w tym wszystkim wiemy ,że na cieszenie się życiem mamy już coraz mniej czasu. I to jest bardzo dobry stan.
Samotność pozwala usłyszeć myśli i zrozumieć samego siebie. To daje dużo siły. Nie wiem jak można być nieszczęśliwym z powodu bycia samemu. Jest tyle ciekawych rzeczy wokół nas. Są również ludzie ze swoimi różnorodnymi , ciekawymi ,często historiami, pasjami.
Jeżeli potrafisz się do nich uśmiechnąć i zachęcić do rozmowy o sobie to czasami są fascynujące opowiadania. Nie wiem dlaczego wmawia sie kobietom ,że jak nie maja obok siebie mążczyzny to samotność ich jest prawie tragedią. Jak nie jesteśmy szczupłe jak modelki to jesteśmy prawie art.II-giego sortu. I czasami same wmawiamy sobie te głupoty. Nie wiem dlaczego sobie to robimy.
A mężczyźni bywają czasami kiepscy. My na ciągłych dietach jesteśmy skwaszone i często nieszczęśliwe. A przecież można cieszyć się życiem również w samotności. Jedyna na co nie mamy wpływu to na uciekający czas.
a szkoda prawda
Normalnie????
Jesteśmy wtedy bardziej doświadczeni ,mądrzejsi już wiele rzeczy nie stanowi przedmiotu porządania, nabieramy dystansu do sporej ilości spraw. A w tym wszystkim wiemy ,że na cieszenie się życiem mamy już coraz mniej czasu. I to jest bardzo dobry stan.
Samotność pozwala usłyszeć myśli i zrozumieć samego siebie. To daje dużo siły. Nie wiem jak można być nieszczęśliwym z powodu bycia samemu. Jest tyle ciekawych rzeczy wokół nas. Są również ludzie ze swoimi różnorodnymi , ciekawymi ,często historiami, pasjami.
Jeżeli potrafisz się do nich uśmiechnąć i zachęcić do rozmowy o sobie to czasami są fascynujące opowiadania. Nie wiem dlaczego wmawia sie kobietom ,że jak nie maja obok siebie mążczyzny to samotność ich jest prawie tragedią. Jak nie jesteśmy szczupłe jak modelki to jesteśmy prawie art.II-giego sortu. I czasami same wmawiamy sobie te głupoty. Nie wiem dlaczego sobie to robimy.
A mężczyźni bywają czasami kiepscy. My na ciągłych dietach jesteśmy skwaszone i często nieszczęśliwe. A przecież można cieszyć się życiem również w samotności. Jedyna na co nie mamy wpływu to na uciekający czas.
a szkoda prawda
Dyskusja
102
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
wzytsko jest dobre lecz do pewnego czasu
tak samotnosc na krótka mete
jednak idac dalej.....poruszajac kwestie naszej urody...
nie pojmuje jednej rzeczy.
Czesto spotykam sie z sytuacjami najczesciej w rodzinie....i ludzie dziwia mi sie czemu jestem sama.....
Wymyslaja powodów tysiac...jednak najczestrzym jest moja uroda.....
skoro ładna dziewczyna to czemu chłopaka nie ma?????
a czy ja go musze miec na siłe?????
I dlaczego te mniej zadbane dziewczyny wmawiaja sobie....ze to przez ich urode znalezc nikogo nie moga?????
a ona a tak zeby było ciekawiej.Jednak wiem ze to kwestia czasu kiedy kopnie chłopaka w dupe.
I tak sie teraz zastanawiam jakimi pobudkami ona sie kieruje.....samotnoscia?????...nie wiem ....
nikt poza marginesem nie lubi zaniedbanych partnerów
ojej tak czy siak kurde wiadomo o co chodzi
nie czepiaj sie
tys se chyba nie podziubdziała
a co tu się dzieje
zaraz tata prze kolano za te smuty przełoży
wiec moze cos razem stworzymy
najpierw buzi później lanie
tu taj w niemczech szwaby słuchaja tylko tego to jest na topie ...i sama sie zaraziłam od nich
ide w **cenzura** u od was
marcia trzym ramy