Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
08.05.2010 19:09 · ID 249233
Samotnia.pl
Zastanawia mnie fakt się cieszyć życiem w samotności?
Normalnie????
Jesteśmy wtedy bardziej doświadczeni ,mądrzejsi już wiele rzeczy nie stanowi przedmiotu porządania, nabieramy dystansu do sporej ilości spraw. A w tym wszystkim wiemy ,że na cieszenie się życiem mamy już coraz mniej czasu. I to jest bardzo dobry stan.
Samotność pozwala usłyszeć myśli i zrozumieć samego siebie. To daje dużo siły. Nie wiem jak można być nieszczęśliwym z powodu bycia samemu. Jest tyle ciekawych rzeczy wokół nas. Są również ludzie ze swoimi różnorodnymi , ciekawymi ,często historiami, pasjami.
Jeżeli potrafisz się do nich uśmiechnąć i zachęcić do rozmowy o sobie to czasami są fascynujące opowiadania. Nie wiem dlaczego wmawia sie kobietom ,że jak nie maja obok siebie mążczyzny to samotność ich jest prawie tragedią. Jak nie jesteśmy szczupłe jak modelki to jesteśmy prawie art.II-giego sortu. I czasami same wmawiamy sobie te głupoty. Nie wiem dlaczego sobie to robimy.
A mężczyźni bywają czasami kiepscy. My na ciągłych dietach jesteśmy skwaszone i często nieszczęśliwe. A przecież można cieszyć się życiem również w samotności. Jedyna na co nie mamy wpływu to na uciekający czas.
a szkoda prawda
Normalnie????
Jesteśmy wtedy bardziej doświadczeni ,mądrzejsi już wiele rzeczy nie stanowi przedmiotu porządania, nabieramy dystansu do sporej ilości spraw. A w tym wszystkim wiemy ,że na cieszenie się życiem mamy już coraz mniej czasu. I to jest bardzo dobry stan.
Samotność pozwala usłyszeć myśli i zrozumieć samego siebie. To daje dużo siły. Nie wiem jak można być nieszczęśliwym z powodu bycia samemu. Jest tyle ciekawych rzeczy wokół nas. Są również ludzie ze swoimi różnorodnymi , ciekawymi ,często historiami, pasjami.
Jeżeli potrafisz się do nich uśmiechnąć i zachęcić do rozmowy o sobie to czasami są fascynujące opowiadania. Nie wiem dlaczego wmawia sie kobietom ,że jak nie maja obok siebie mążczyzny to samotność ich jest prawie tragedią. Jak nie jesteśmy szczupłe jak modelki to jesteśmy prawie art.II-giego sortu. I czasami same wmawiamy sobie te głupoty. Nie wiem dlaczego sobie to robimy.
A mężczyźni bywają czasami kiepscy. My na ciągłych dietach jesteśmy skwaszone i często nieszczęśliwe. A przecież można cieszyć się życiem również w samotności. Jedyna na co nie mamy wpływu to na uciekający czas.
a szkoda prawda
Dyskusja
102
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
PIZDU
łepek mnie dziś boli, smaki mi sie pomieszały ,a jeszcze do pracy gnaja
a jak ja mam tam włozyc
no teraz juz rozumiem
bo jakies dziwne wyobrazenia dzis mam
nawet nie wiesz jak sie ciesze
nie mysl inaczej, sama wiesz doskonale ze jaka sama sobie z tym nie poradzisz z nikad pomocy nie otrzymasz
Wybacz lecz roche lepiej go znam niz ty
ale ty już taka jesteś wieć ci wspaniałomyślnie wybaczam
tomek
ze najpierm byłes na profilu TOMEK, potem na GUSTAWIE, teraz na ERNESCIE....a miedzy czasie pewnie było jeszcze wiele wiecej dwulicowcu
nie gadam z toba
a te paluchy to sobie wsadz sama wiesz gdzie najlepiej
za to ty mozesz sobie tylko o ty pomarzyc
ale nasza rodzinka jest wieksza
Mam dwie siostry blizniaczki.....Tygrysiczkę i Agusię vel Ines...i braciszka Ridicka
Ot co
tyle ci tylko powiem
Zbyszek jak niedziela mija