Wrzutka użytkownika
Adrian
27.04.2010 11:32 · ID 232246
Do Admina- odnosnie sugestii
mysle ze na początek dobrym rozwiązaniem byloby usuwanie postow
nie będących w temacie głównego postu,jednak to wymaga czytania przez Was administracjo kazdego tematu,ale mysle ze z czasem ludzie nauczyliby sie wypowiadac tylko i wylącznie na temat wątku .
Mozna przeciez zalozyc osobny wątek do rozmow o wszystkim i niczym jesli ludzie chcą takowy,wtedy ciekawe wątki nie konczyly by sie na kilku postach zgodnych z ich tematem i kazdy moglby sie wypowiedziec a nie czytac o tym czy wczoraj ktos jadl kolacje czy nie hehe.
nie będących w temacie głównego postu,jednak to wymaga czytania przez Was administracjo kazdego tematu,ale mysle ze z czasem ludzie nauczyliby sie wypowiadac tylko i wylącznie na temat wątku .
Mozna przeciez zalozyc osobny wątek do rozmow o wszystkim i niczym jesli ludzie chcą takowy,wtedy ciekawe wątki nie konczyly by sie na kilku postach zgodnych z ich tematem i kazdy moglby sie wypowiedziec a nie czytac o tym czy wczoraj ktos jadl kolacje czy nie hehe.
Dyskusja
26
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
poczucie humoru widze dopisuje
jola ty zlikwiduj lepiej swoje konto bo wkurzasz.... jak ci nic nie odpowiada to siedz na tym zajeb... priv i tam gryzdaj a nie sapiesz
wielokrotnie chciałam
się wypowiedziec
w jakims ciekawym wątku jednakże gdy zaczęłam czytac
jak został zmieniony temat po prostu rezygnowałam z
dodania wypowiedzi gdyż moja wypowiedź pomimo iż
byłaby o tematyce głównego wątku to jednak
wydawałaby się jak gdyby wyrwana z kosmosu
gdyż właśnie dyskusja w poscie głównym dotyczyła zupełnie czegoś
innego