Wrzutka użytkownika
Adrian
27.04.2010 10:35 · ID 232094
Jeszcze jedno moje wyjasnienie
od jakiegos czasu wchodząc na forum czuje sie jak bym wszedl na jarmark
gdzie pelno plotkarek ,przekupek,gdzie jedna drugiej babie obrabia dupe gdy ta sie odwroci ,tak jest tu na forum identycznie,nie ma dyskusji ,wymiany poglądow jest tylko roztrząsanie kto co dlaczego i po co hehe
czy tak ma wyglądac forum?
ja chce dyskutowac wymieniac poglądy a nie obrabiac komus dupe bo mnie to nie interesuje czy ktos zesral sie w gacie czy zrobil potrzebe w ubikacji,
wiem ze sam teraz postępuje jak te przekupki ale po to aby inni zrozumieli co zrobili z forum
mam nadzieję ze jednak zrozumieją i zaczną normalnie pisac ,wypowiadac sie
jeszcze raz przepraszam tych normalnych,wartosciowych ludzi za cale to zamieszanie
gdzie pelno plotkarek ,przekupek,gdzie jedna drugiej babie obrabia dupe gdy ta sie odwroci ,tak jest tu na forum identycznie,nie ma dyskusji ,wymiany poglądow jest tylko roztrząsanie kto co dlaczego i po co hehe
czy tak ma wyglądac forum?
ja chce dyskutowac wymieniac poglądy a nie obrabiac komus dupe bo mnie to nie interesuje czy ktos zesral sie w gacie czy zrobil potrzebe w ubikacji,
wiem ze sam teraz postępuje jak te przekupki ale po to aby inni zrozumieli co zrobili z forum
mam nadzieję ze jednak zrozumieją i zaczną normalnie pisac ,wypowiadac sie
jeszcze raz przepraszam tych normalnych,wartosciowych ludzi za cale to zamieszanie
Dyskusja
18
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
byc moze juz dawno nie była wypełniana
i stad te wszystkie zaczepialstwa
Niestety
i Ty się Admin przestań czepiać
bo po to są te emoty by ich używać
a jeśli nie wolno to je usuńcie bo to chore
Krycha, już na skargę