Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
07.04.2010 13:23 · ID 204891
Silne kobietki...czy aby nie za bardzo??????
Samotna kobieta osiąga sukces, bo jest sama. A może jest sama, bo osiągnęła sukces?
Gdzie w życiu kobiet, które mają marzenia takie prawdziwe , chcą się realizować jest czas i miejsce na mężczyznę? Czy koniecznie trzeba udawać słodką idiotkę, żeby nie zaprzepaścić szansy na udane życie osobiste?
Jak życ aby i zycie zawodowe i zcie osobiste było udane i zadne nie ucierpiało.
Jestesmy w takich czasach iz dla kobiet(nie wszystich) najwazniejsza jest pogon za pieniądzem, chca sie realizowac...ok....lecz zapominaja o normalnym zyciu...dzieciach......mezczyznie.....
Gdzie w życiu kobiet, które mają marzenia takie prawdziwe , chcą się realizować jest czas i miejsce na mężczyznę? Czy koniecznie trzeba udawać słodką idiotkę, żeby nie zaprzepaścić szansy na udane życie osobiste?
Jak życ aby i zycie zawodowe i zcie osobiste było udane i zadne nie ucierpiało.
Jestesmy w takich czasach iz dla kobiet(nie wszystich) najwazniejsza jest pogon za pieniądzem, chca sie realizowac...ok....lecz zapominaja o normalnym zyciu...dzieciach......mezczyznie.....
Dyskusja
24
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ja nie
nie no zartuje, zapewne i ty masz swoje dobre strony jak kazdy z nas.
Dla mnie facet poprostu musi byc!!Po to bym czuła ze moge polegac na nim w kazdym momencie .
w rzeczywistosci i tak w zasadzie bedzie skazana sama na siebie
lecz w praktyce nie zawsze tak jest....sama mysl ze jest ktos obok juz duzo daje
Przeciez jest mily i sympatyczny dla ciebie
a ty taka jestes
bierzesz mnie za kogos innego
i to dlatego niechcesz sie ze spotkac !?