Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
06.04.2010 13:59 · ID 203453
WYBORY MISTERA MK
Główna nagroda dla zwycięzcy ...
będzie podana potem
będzie podana potem
Dyskusja
625
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
trza to opic jak nic......
a kto kandyduje
Napis na dropsach czy jak.
Może by mnie kto zapytał o zdanie
ale co tam
TYGRYSICZKA zawsze przemawia uczciwie i szczerze, choc na forum nic nie zostaje na papierze to i tak w to wieze bo jest słodkie i kochane te nasze zwierze
GEPARD w kasze dmuchac sobie nie da, broni kobiety wtedy kiedy trzeba jest otarty jak puszka konserwy, chodz czasem ponosza go za duze nerwy
GABRYS na forum zadko sie udziela co sie z nim dzieje pewnie sie opierdziela,ma inne zajecie , moze nowe wziecie zrobił sie cichy i skromny, albo jak skowronek wolny zaraz przeprowadze sledztwo bo to sie robi jak jakies kalectwo...
HAOS to wogole jest niewidoczny , brakuje mi go jak słonca w czasie wiosny, kiedys potrafił pisac na poscie ,teraz siedzi cicho moze wiesza sie na moscie trzeba chłopaka ratowac, line sciagnac by zycie mu darowac, haosku kochany badz jak kiedys zawsze zbuntowany, wnos zycie na forum i wiecej sie udzielaj, bo smutno sie robi gdy cie z nami nie ma
ze STIVEM kontakt tez sie urywa, smutno sie robi gdy forumowiczow ubywa, Stiv zawsze potrafił rozbujac posta musi byc za to teraz wielka hłosta dostanie po tyłku i skoncza sie zarty ja mam juz dosyc bo on jest uparty , wszystkich mi brakuje i wszystko sie psuje, trzeba to naprawic bo zaraz zwymiotuje a na koncu sie z tad wynicuje
tak tez włsanie ......
1 kandydatem bedzie..... konradzik współspiskowiec.....a to za te camy...
2kandydatem bedzie mój gepard za całoksztalt
3 zas kandydatem bedzie ......
robert, ale nie wiem czy jestem obiektywna w tym momencie bo dla mnie juz wygrał
http://mkontakt.pl/profile/236906/galeria
toc tu zaden chłopina nie ma prawa głosu nasz ty królowo