Wrzutka użytkownika
Tygrys
12.03.2010 11:00 · ID 171611
Co męszczyzna może dać kobiecie ???
Wbrew pozorom męszczyzna może dać kobiecie więcej niż jak coniektórzy uważają tylko nasienie. Możemy dać duzo miłości, ciepła, współczucia, poczucie bezpieczeństwa.
Mimo to że facet w głowie ma księge kamasutry to sex nie jest dlamnie najważniejszy dlamnie ważniejsze są uczucia drógiej osoby.
Mimo to że facet w głowie ma księge kamasutry to sex nie jest dlamnie najważniejszy dlamnie ważniejsze są uczucia drógiej osoby.
Dyskusja
207
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Jak tak piszesz dziewczyno to określaj o kogo ci chodzi bo nie każdy facet udaje. A jak dalej uważasz że każdy facet udaje sie sie nie bzykaj tylko paszła do zakonu i nie
w kwestii wypłaty
kobieta która nie siedzi z facetem tylko dla jego kasy chętnie pójdzie do pracy żeby nie być całkiem zależną od partnera, zająć się czymś i rozwijać, ja osobiście wydawanie kasy faceta, malowanie paznokci i robienie kolejnych tipsów za interesujące nie uważam, a jeśli kobieta tym żyje- w nogi panowie!!! /omijajcie hieny żerujące tylko w portfelach
inna sprawa gdy w grę wchodzą dzieci, jeśli zrobicie takiej szóstkę to już musicie harować jak woły, bo to już by nie była samorealizacja ale poświęcenie kosztem dzieci
więc mi tu proszę takim brzydkimi tekstami nie wyjeżdżać
to tylko kolejny głupi tekst, dołączony do Waszej farsy w scrollu
mój syn był planowany
nie planowałam tylko że jego ojciec okaże się gnojem
scroll to tylko dopełnienie zabawy dwóch kociątek
jakbym tak uważała to naprawdę zostałabym lesbą
tylko ja mam jeden problem
bo to mnie wykorzystują
jak mi powtarzają przyjaciele i kota potrafię zagłaskać
jestem za dobra w związku, daję z siebie 200%
a co w zamian? w d mam takie związki
Succubare nawet nie wiesz ile normalny facet potrafił tobie dać bo jeszcze takiego nie poznałaś i nie wiesz co to znaczy być kochaną przez faceta
Ja związkowi oddaje się w całości raz dażyło mi się wyczuć że dziewczyna udaje orgazm to zafundowałem jej ostrzejszy
tylko o ironio, jak ja kocham, to oni udają
jak Oni kochają, to znów nie mój typ
mój były sprzed 5 lat prześladuje mnie do dziś
żeby tylko on
ale ja nie o Nich marzę
Rollciu, ja byłam lesbą specjalnie dla Ciebie
wybacz, zdjęcia nie masz
w ciemno się boję