Wrzutka użytkownika
Smukon
11.03.2010 23:56 · ID 171292
Poczucie władzy nad czyimś losem...
Wiecie jak to jest? Wiedzieć, że w 5 minut można zniszczyć czyjeś życie...
Mam na celowniku pewną cichodajkę...
Dyskusja
67
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
to jakis nowy jezyk marysia ???
a moze jakas konspira
Nie wiem co mają apostołowie do wiatraków, ale jako, że w kółko wtrącasz wątki religijne, wyśmiewając je, odnoszę wrażenie, jakoby Cię jakiś ksiądz skrzywdził...
Aż się wierzyć nie chce, ze takie puste szmaty jak Ty chodzą po tym swiecie ...
Wiesz czemu tak piszę ?
Bo kablowanie to największy grzech wsród ludzi jaki może być.
Myslisz, ze zniszczysz tą czy inną pannę ?
Namieszasz, wszyscy w końcu zapomną, a Ciebie z czasem zaczną paluchami wytykać, że ze szmatą nie będą dyskutować, bo kabluje.
Przeszkadza Ci, ze ona ma tu profil to nie patrz, zamknij pysk, póki mozesz nim jeszcze ruszać.
Po prostu ...
A jeśli chodzi o zniszczenie życia-oby Tobie go nikt nigdy nie zniszczył, bo się posrasz.
Moja trawestacja Rip-vanWinkle'a? Nie wiem gdzie tego widzisz...
Zanim zaczniesz używać słów to moze najpierw się dowiedz jakie mają znaczenie to raz, a dwa moje podniecenie na pewno się nie zwiększy od czytania Twoich wypocin.
Wióry w głowie ?
Hmm, jak masz to się nie chwal, zresztą to doskonale widać gołym okiem co Ty masz a czego nie posiadasz za grosz w głowie.
Chyba nie myslałeś, że zakładając taki temat z taką treścią obejdzie się bez taki słów ?
Nie po prostu-jestem kobietą i nienawidzę jak się o innych a choćby kobietach, które boki sobie robią pisano, ze są **cenzura** mi.
Obstawiam, ze nie znasz konkretnej przyczyny tego co jakaś tam babka robi.
Nie mniej jednak widać, że aż Ci staje na myśl, że możesz coś głośno powiedzieć bez żadnych konsekwencji swojej decyzji.
No chyba, ze to Twoja panna, rogi Ci przyprawia i szlag Cię trafia.
Kora, \"kobiety, które boki sobie robią\"?! Bez względu na przyczynę, skoro \"boki sobie robi\" jest zboczoną ladacznicą. A mojego libido nie będę komentować. Martw się lepiej tym, kiedy staje twojemu facetowi Moja panna, gdyby była taka, nie przyprawiałaby mi rogi, bo przestała by nią być, kiedy tylko okazałoby się, że jest z tych, co to lubią \"robić sobie boki\". Z nie siedziałbym
nie dajesz sobie rady????