Wrzutka użytkownika
Tygrys
11.03.2010 08:25 · ID 170276
CO TO JEST ???
Co to ma być ??? najpotężniejsze forum na portalu najwiecej wątków najwięcej napisanych postów a w co drugim wątku to są same kłutnie k
a obrażanie się nawzajem obrzucanie błotem włażenie w dupe po
o was ??? Wiem że nie byłem na początku lepszy ale otwarcie przyznaje się do tego żałuje moich słów wtedy. Teraz trzeba to wszystko naprawić.
Dyskusja
9
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
to proste...tutaj spotykaja sie rózne charaktery...i ja tez nie pozostaje dłuzna jak ktos zaczyna na mnie najezdzac...mam dac soba pomiatac???no nie z moim charakterem ....
Sylwia Takich prowoderów powinno się zmieść z powieszchni ziemi a ci prowoderzy jak na każdym forum to są przeważnie małolaty którym sie nudzi i wydaję sie że jak są po drógiej stronie monitora to są anonimowi nic bardziej mylnego teraz każdy w domu może mieć program który lokalizuje IP. Zmienić się to da tą sytuacje tylko musi o tym mówić jak najwięcej osób najlepiej byłoby zacząć od bardziej rygorystycznej i dokładnej rejestracji więcej moderatorów Banowanie adresu IP żeby taki prowoder nie mógł już wejść i to raczej wszystko a reszte musimy zrobić sami już na forum