Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
10.03.2010 16:55 · ID 169588
Dupowłazy i wazeliniarze
Trudno powiedzieć skąd się biorą tacy ludzie, ale na pewno trzeba ich wypalać gorącym
żelazem nie patrząc na maniery
. Zauważcie, że w każdym miejscu trzeba sobie najpierw takiego gnoja wyhodować przymykając oczy na to i
tamto.
nawet na naszym jakze szanowanym forum sa osoby które po palcu mogłyby wejsc komus głeboko w dupe ....ale w sumie w imie czego??boja sie podpasc...wyrazic własne zdanie ...czasami kontrowersyjne....
Dleczego nie mówimy sobie wsztskiego szczerze..chocby miało to zabolec tylko chowamy sie po privach i obgadujemuy.....a potem w oczy mówimy ładnie pieknie
wiem wiem to jest wirtual ...dla wikszosci z was nic nie znaczacy..lecz nie rozpier.....tego co zbudwalismy ....tymi fałszywymi przyjazniami króre tworzycie ....knucie za plecami ..przeciez to wszystko widac !!!
Przeciez to jest smieszne nie raz jak sie poczyta niektóre posty....żał tyłek sciska !!!!!!
żelazem nie patrząc na maniery
tamto.
nawet na naszym jakze szanowanym forum sa osoby które po palcu mogłyby wejsc komus głeboko w dupe ....ale w sumie w imie czego??boja sie podpasc...wyrazic własne zdanie ...czasami kontrowersyjne....
Dleczego nie mówimy sobie wsztskiego szczerze..chocby miało to zabolec tylko chowamy sie po privach i obgadujemuy.....a potem w oczy mówimy ładnie pieknie
wiem wiem to jest wirtual ...dla wikszosci z was nic nie znaczacy..lecz nie rozpier.....tego co zbudwalismy ....tymi fałszywymi przyjazniami króre tworzycie ....knucie za plecami ..przeciez to wszystko widac !!!
Przeciez to jest smieszne nie raz jak sie poczyta niektóre posty....żał tyłek sciska !!!!!!
Dyskusja
242
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ty jestes taka pusta czy tylko udajesz co ?????
z tego co czytam to ty sie czepnełas od piwrwszego posta ..ale ok pociesz sie swoim tyjumfem ...oklaski dla ciebie
zakompleksiona ??spoko moze byc i tak
super hahahahah
a i dla jasnosci ja nikogo nie przekrecam na swoja strone ....ludzie widza co tu sie wyprawia .....
podajmy sobie dłon
poprostu pisałam do postu