Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
10.03.2010 16:55 · ID 169588
Dupowłazy i wazeliniarze
Trudno powiedzieć skąd się biorą tacy ludzie, ale na pewno trzeba ich wypalać gorącym
żelazem nie patrząc na maniery
. Zauważcie, że w każdym miejscu trzeba sobie najpierw takiego gnoja wyhodować przymykając oczy na to i
tamto.
nawet na naszym jakze szanowanym forum sa osoby które po palcu mogłyby wejsc komus głeboko w dupe ....ale w sumie w imie czego??boja sie podpasc...wyrazic własne zdanie ...czasami kontrowersyjne....
Dleczego nie mówimy sobie wsztskiego szczerze..chocby miało to zabolec tylko chowamy sie po privach i obgadujemuy.....a potem w oczy mówimy ładnie pieknie
wiem wiem to jest wirtual ...dla wikszosci z was nic nie znaczacy..lecz nie rozpier.....tego co zbudwalismy ....tymi fałszywymi przyjazniami króre tworzycie ....knucie za plecami ..przeciez to wszystko widac !!!
Przeciez to jest smieszne nie raz jak sie poczyta niektóre posty....żał tyłek sciska !!!!!!
żelazem nie patrząc na maniery
tamto.
nawet na naszym jakze szanowanym forum sa osoby które po palcu mogłyby wejsc komus głeboko w dupe ....ale w sumie w imie czego??boja sie podpasc...wyrazic własne zdanie ...czasami kontrowersyjne....
Dleczego nie mówimy sobie wsztskiego szczerze..chocby miało to zabolec tylko chowamy sie po privach i obgadujemuy.....a potem w oczy mówimy ładnie pieknie
wiem wiem to jest wirtual ...dla wikszosci z was nic nie znaczacy..lecz nie rozpier.....tego co zbudwalismy ....tymi fałszywymi przyjazniami króre tworzycie ....knucie za plecami ..przeciez to wszystko widac !!!
Przeciez to jest smieszne nie raz jak sie poczyta niektóre posty....żał tyłek sciska !!!!!!
Dyskusja
242
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
kurde znowu sie z kapelusznikiem nie spiknełam no
Choć niektóre kwestie lepiej poruszać na priv., znaczy się jeśli się do kogoś coś ma, bo czasem tak głupio nie dać komuś szansy wytłumaczyć się z jego słów/zachowania, tylko od razu mu na wytykać od różnych, ale chyba gorsze jest jeśli samemu się na debila wyjdzie (wyraz debil w znaczeniu jak najbardziej pejoratywnym choć nie całkiem potocznym
Inną kwestią jest to, że na forum trochę trudno się prowadzi rzeczową rozmowę z jedną konkretną osobą, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto (słusznie lub nie) dorzuci swoje 3 grosze, często nie wiedząc o co chodzi... Ale od tego jest właśnie forum, że każdy ma prawo się wypowiadać... Szanujmy samych siebie, to i nas szanować będą, a pieniaczy proponuję olewać... Ale o tym już kiedyś pisałem chyba...
Pozdrawiam wszystkich MKontaktowiczów... Stosunkowo dawno się nie wypowiadałem publicznie, ale mam swoje powody
Uogólniając WIOSNA...
Ale chyba pisałem o tym na priv zanim skasowałaś konto
ale to tak w formie zartu
w sumie powinienes czesciej pisac
piszę rzadziej niż częściej, ponieważ mam w życiu ciekawsze i przyjemniejsze zajęcia
Gwoli wyjaśnienia: wszystkie moje rozmowy personalnie dotyczą z reguły mnie i rozmówców, choć zdarza się że padną imiona/nicki osób trzecich, ale są to wypowiedzi "neutralne" lub pochlebne... Jak na razie wszystkim osobom, do których "miałem" coś pisałem od razu na priv, choć zdarzało się że nie przynosiło to zamierzonego rezultatu (zwłaszcza na samym początku mojej obecności na portalu)... Ale mniejsza o to...
no rozumiem ze zycie na zewnatrz jest wazniejsze i wcale sie tobie nie dziwie ....
hmm wchodzac tu mozna sie tylko nabawic migreny
Lecę do spania...
Pozdrawiam...
Dobranoc...
narazie