Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
31.01.2010 15:24 · ID 108409
Mężczyźni wolą kobiety ładne czy mądre?
Odnoszę nieodparte wrażenie, że większość mężczyzn nawet nie męczy się czytaniem "naszych" wypowiedzi na profilach a jedynie spogląda na zdjęcia zastanawiając się jak wyglądała by ich sperma na "naszych" buźkach...
Dyskusja
90
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Na pewno przystojny mężczyzna zwróci moją uwagę na dłuzej.
1. Piękna, by świat był piękny i chciało się żyć
2. Dobra (w sensie dobro-zło) byśmy wiedzieli co to jest dobro
3. Czuła, byśmy właśnie od was kobiet mogli się tego uczyć i o tym pamiętać
4. Kobieca ... byśmy, my faceci szaleli za wami
5. Delikatna jak kwiat ... bo jest to w naturze was kobiet (mniej delikatności = mniej kobiety)
6. Mądra , Troskliwa i Gospodarna ... tego wszystkiego powinniśmy się wzajemne od siebie uczyć, by razem stworzyć jak najlepszy, jak najszczęśliwszy i jak najtrwalszy związek
i pamiętajcie Kobietki o jednym, my nie potrzebujemy w Was widzieć naszych konkurentów, i byście nam dorównywały we wszystkim ... i coraz bardziej stawały się podobne do nas ...
to nas nie wkręca... i jest bez sensu ...
najpierw uwagę na urodę, bo ja jaką cholerę nadzieję robić jak nie jest w moim guście. Dla mnie najważniejsza buźka a później tyłeczek, gdy wszystko mi spasuje,zabieram się za bajerę
Róbcie wszystko co tylko możliwe, by być piękną,
a to wcale nie znaczy by być namalowaną, ... czy zamalowaną makijażem i kosmetykami.
Pokazujcie się z jak najlepszej strony
ale nie pokazujcie jakie nie jesteście ...
np. fotki sprzed 10ciu i więcej lat
czy mamy zakochiwać się w waszych fotkach i w tym co było ... ale już nie jest ...?
Śpiewka stara jak swiat...ale nie wiem czy taka dobra.
kobieta powina bbyc
madra,powinna ubierac sie jak kobieta a nie dresiara,miła ,nie musi byc ładnaa byle była zadbana,wyrozumiała
cóż za wyczerpująca odpowiedź...miło słyszeć , że nie głupie lubisz ;P