Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
16.04.2010 12:47 · ID 217132
CZEMU NIE ZAMIESZCZACIE FOTEK!!!
JAKI JEST CEL SKORO CHCECIE POZOSTAĆ ANONIMOWI??????
Dyskusja
52
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Niestety w moim przypadku tylko wirtualne znajomości odpadają na dłuższą metę - kwestia mojego charakteru, trybu życia, zajęć na co dzień...
A tak poza wszystkim, to zdarzało się, że osoby które mają \"swoje\" fotki zakładały po kilka profili... Było minęło mam nadzieję
P.S. Bynajmniej nie mam kompleksów związanych z własnym wizerunkiem, nie ukrywam się przed nikim (znajomi i tak po awatarze mnie rozpoznają), nie widzę powodów, aby umieszczać swój wizerunek gdziekolwiek w sieci... Nie zamieszczam bo nie... Brak powodu jest powodem...
Mam nadzieję Deja że z tego powodu nie przeżyłaś żadnej traumy nie, żebym się komplementów dopominał
Fotki super, trochę gorzej z obiektem fotografowanym
Żartowałem oczywiście, \"naj-\" może i nie jestem, ale w obie strony jeśli o twarzowe chodzi aj, czemu ja w takie przyziemne dyskusje daję się wciągnąć
Niestety jestem uziemiony ze względu na chmurę pyłu ewentualnie możesz spróbować wyciągnąć na wyżyny, pod niebiosa, ale to INNA historia
Napisałem że to INNA sprawa
A czy jesteś aniołem to zależy kogo zapytać bo dla jednych możesz być aniołem dla innych diablicą
Więcej warty jest człowiek jeśli nie musi ale chce być dla nas...
Ja nikogo do gadania ze mną zmuszał nie będę ale swoje 3 grosze dorzucę jak mi temat podejdzie
No i że to śmiech radości, a nie objaw ironicznej zacieszajki