Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
28.01.2010 17:56 · ID 103831
Drogi adminie
Drogi adminie jako ze chce dzis skaasowac swoje konto na mk chciałe prosic czy nieedało by sie usunac moich postów ???
bede bardzo wdzieczny .
i zycze wszystkim powodzenia na mk
ja tu niestety nikogo cciekawego nie spotkałem(bez obrazy)
bede bardzo wdzieczny .
i zycze wszystkim powodzenia na mk
ja tu niestety nikogo cciekawego nie spotkałem(bez obrazy)
Dyskusja
16
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
pozatym adminie przy usówaniu konta powinna byc sadaadlaczego chcesz usunac konto
Neron - dystansu życzę większego... Panowie, chyba trochę nad zbyt serio to wszystko traktujecie... Choć powiem Wam, że ja tu jestem ok. 2 tygodni i mój zapał też słabnie... Zwłaszcza, że co niektórzy sami chyba nie do końca wiedzą po co tutaj przyszli... Piszą że poznają a poznawać zamiaru nie mają... W każdym razie gdy ja dojdę do wniosku że "nie warto" tu się kręcić, rozdam wirtualną kasę, zlikwiduję konto po cichu i niezauważenie... W każdym razie jeszcze mam co tutaj robić, bezinteresownie, bez nadziei, planów... Wystarczyło zmienić priorytety...
Pozdrawiam wszystkich...
Miłego wieczoru...
odpowiedz :
a-masa ludzi piszacych głupoty.
b-konta fikcyjne
c-kobiety i faceci szukajacy tylko sexu
PODPOWIEDZ:
LUDZIE CZY WASZE ŻYCIE SKŁADA SIE TYLKO Z SEXU ??
jesli tak to jestescie nikim tak naprawde.
Czy słyszałeś bardzo mądre powiedzenie:
"Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje"? (odnośnie seksu)
Jeśli mi nie odpowiada jakiś wątek nie uczestniczę w dyskusji... Choć chyba częściej się zdarza, że do ciekawego i potencjalnie wartościowego wątku włączają się osoby, które - powodów kilka mógłbym wskazać - robią szambo...
To wkurza... Nie jest tajemnicą to, że kilka osób już stanęło mi na odcisk... Ale mam do wszystkiego dystans, znalazłem "swoje miejsce" tutaj (głównie w prywatnych rozmowach), no i - co najważniejsze - spotkałem kilka ciekawych osób, z którymi świetnie się rozmawia, na odpowiednim poziomie... Ale może ja jakiś inny jestem...
zaznaczam odpowiedzi: a) b) c)
dodając że nie są to wszystkie prawidłowe, których mógłbym udzielić...
a) - nie ma żadnej dyskusji... Wszędzie zdarzają się tacy ludzie...
b) - no w końcu natura internetu...
c) jeśli sobie nie radzą w życiu... Mają prawo do tego...
Współczuć... Nic więcej nie można...
czy to cie czasami nie wkuża a zarazem nie bawi ??
Ignorować
Zmienić temat na "wątkowy"
Sprowokować delikwenta do dyskusji na poziomie
Zmienić całkiem wątek, ale oczywiście wypowiadając co nam w duszy gra...
Ja tu się świetnie bawię... Pomimo wielu mniej lub bardziej ciekawych "historyjek" związanych z osobami X czy Y
Właściwie to obecnie tylko 3 lub 4 osoby pojawiające i publikujące się na forum działają mi na nerwy...
Ale jakoś dam radę zdzierżyć...