Wrzutka użytkownika
koniarz
28.06.2010 00:35 · ID 303527
Jazda konna
Ostatnio przeglądając profile zauważyłem że mnóstwo osób w ulubionych sportach wpisuje jazdę konną, jestem ciekawy czy faktycznie tak wielu z Nas jeździ konno.
Ja mam stajnię i 13 koni, dziennie jeżdżę 1-2 h, piszcie jak często jeździcie, w jakiej dyscyplinie i gdzie.
Ja mam stajnię i 13 koni, dziennie jeżdżę 1-2 h, piszcie jak często jeździcie, w jakiej dyscyplinie i gdzie.
Dyskusja
19
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Ja od dawna marzę o końkretnym zimnokrwistym - shire to mój ideał, ale taki ponad 190...
A na chwilę obecną mam swoją Helgę ( w paszporcie Melisę śl), i tak odważnej laski jeszcze nie spotkałem
Fryzy przereklamowane,
pozatym łatwo u nich o ochwat, a że piękne...
Kobiety też często piękne, ale nie zawsze warte zachodu
Koniarze, napiszcie coś więcej o Sobie, o swich ulubieńcach, i przygodach z Nimi
Jeżdżę tak często jak tylko mogę, ale najcudowniejsze chwile dla mnie to nie są te spędzone na samej jeździe, ale chwila kiedy z koniem po prostu jestem.
Konie są naszym zwierciadłem, przy nich nic się nie ukryje, nie trzeba nic udawać....
Z nimi można dogadać się bez słów!
Ja nie patrzę na konia jako na zwierzę na którym można pojeździć, dla mnie to istota, krórą mogę poprosić aby pozwoliła mi na współpracę, a kiedy już pozwoli wtedy stajemy się parą idealną
Czasami mam wrażenie że lepiej rozumiem konie od ludzi
Swoją przygodę z jezdziectwem zaczęłam w dzieciństwie, gdy wyjechalam za granice tak mi tego brakowało ze zapisałem sie jako wolontariusz do pracy w stajni niedawno wróciłam do Polski i zaczęłam swoją przygodę z końmi na nowo tym razem zwróciłem sie w stronę naturalnych metod pracy z końmi-co wy o tym myślicie???
Tibi mój koń nie potrzebuje garażu ino łąki i świeżej trawki później, to już tylko
a łączki niczym szczególnym się nie różnią może być co najwyżej mniej lub bardziej skoszona
Dami o tymże właśnie pisałam...a raczej tego homusa miałam na myśli