Hejka, jak sadzicie czy oplaca sie prowadzic firme w holandii bardziej niz w polsce ? prowadzi ktos z was firme ?
Silencio
20.09.2014 r. 18:39:50
Izd, gdzie ten Twój wpis? Chce wiedzieć, czy masz firmę w Holandii
Silencio
20.09.2014 r. 18:40:20
O,juz jest Widzę
Silencio
20.09.2014 r. 18:51:09
To ja czekam , aż ta druga opcja mi się załączy
Swoją drogą koleżanka jak rasowa bizneswoman wygląda, panowie juz zapewne pośpieszyli z propozycjami wsparcia kapitałowego dla inwestycji
Nefretari
22.09.2014 r. 09:49:46
Opłaca opłaca,a szczególnie robienie wianków w Polsce ,a tam sprzedaż
Parisa
22.09.2014 r. 10:25:35
Obawiam się, że wianek juz sprzedany
Nefretari
22.09.2014 r. 10:27:08
ale zarobic na tym samym kilka razy to jest sztuka podazy
Parisa
22.09.2014 r. 10:33:14
W tym wypadku, to raczej sztuka chirurga Widzę, że jest duża szansa na powodzenie interesu- zaplecze dziewczyna konkretne
Nefretari
22.09.2014 r. 10:34:58
A uwazasz,ze ta co o to pyta to nie jest konkretna?? Wejdz na jej profil ,pooglądaj ,poczytaj hheeee
Parisa
22.09.2014 r. 10:39:23
no właśnie o nij piszę zaplecze-pUpa tak mi się skojarzyło. przecie, od razu widać o jaki interes jej chodzi, nad czym tu debatować pokazała się - reklama zrobiona. czekac na zapisy jej zostaje
Hejka, jak sadzicie czy oplaca sie prowadzic firme w holandii bardziej niz w polsce ? prowadzi ktos z was firme ?
Izd, gdzie ten Twój wpis? Chce wiedzieć, czy masz firmę w Holandii
O,juz jest Widzę
To ja czekam , aż ta druga opcja mi się załączy
Swoją drogą koleżanka jak rasowa bizneswoman wygląda, panowie juz zapewne pośpieszyli z propozycjami wsparcia kapitałowego dla inwestycji
Opłaca opłaca,a szczególnie robienie wianków w Polsce ,a tam sprzedaż
Obawiam się, że wianek juz sprzedany
ale zarobic na tym samym kilka razy to jest sztuka podazy
W tym wypadku, to raczej sztuka chirurga Widzę, że jest duża szansa na powodzenie interesu- zaplecze dziewczyna konkretne
A uwazasz,ze ta co o to pyta to nie jest konkretna?? Wejdz na jej profil ,pooglądaj ,poczytaj hheeee
no właśnie o nij piszę zaplecze-pUpa tak mi się skojarzyło. przecie, od razu widać o jaki interes jej chodzi, nad czym tu debatować pokazała się - reklama zrobiona. czekac na zapisy jej zostaje
Jasno myslisz i kojarzysz,szacuneczek dla Ciebie