demokracja jest wtedy gdy trzy wilki i jedna owca decydują w głosowaniu co będzie jedzone na obiad , wolność zaś jest wtedy gdy dobrze uzbrojona owca wpływa na wynik głosowania
Nefretari
16.03.2014 r. 20:14:05
żenada....
blacksmith
17.03.2014 r. 21:10:27
fakt napisz cokolwiek choćby temat zatytułowany bzzzz bul bul a przypełznie robactwo
Nefretari
17.03.2014 r. 21:16:07
to tez....
blacksmith
17.03.2014 r. 21:18:43
znaczy sie uzbrojone owce lubisz na równi z robalami ?
Nefretari
17.03.2014 r. 21:26:57
nie..nie..to nie tak,,chyba sie nie rozumiemy,,Ty o czymś innym piszesz niż ja
blacksmith
17.03.2014 r. 21:31:47
tu łatwo o nieporozumienie , mamy czas na to by stała się cała jasność,jaskrawość ... jeśli tylko chcesz ...
Nefretari
17.03.2014 r. 21:46:36
Tak to prawda,,,nieporozumien poprzez pisanie i wrogów ,juz sobie narobilam nieraz ,,wiec na tym portalu siedze cicho,i rzadko sie udzielam na ogole..
blacksmith
17.03.2014 r. 21:52:46
a to błąd żeby nie powiedzieć wielbłąd na robactwo są packi,ddt i kamasze a dla pacyfistycznie nastawionych ignor a mieć swoje zdanie to przywilej istot myślących a jak chcesz nauczę Cię strzelać i siec żelazem
Nefretari
17.03.2014 r. 22:02:37
Nie dziekuję ,,nie jestem \"chamska\"
blacksmith
17.03.2014 r. 22:11:39
Otwórz film w YouTube cham to ten co chce zadeptać Ci dywany i myśli nieuczesane ale ok spoko wodza , 15 min odpustu za free
Nefretari
17.03.2014 r. 22:14:09
rozumiem
blacksmith
17.03.2014 r. 22:19:04
jeśli tak
Nefretari
17.03.2014 r. 22:25:41
ciekawa jestem co ja tu robie na tym forum,,to temat nie dla mnie
nigdy nie jesteśmy tak do końca wolni ... a demokracja dopiero raczkujemy .. co rusz padając na doopę .. ale sztuki chodzenia takiego wprawnego uczy się człowiek dosyć długo więc myślę że i to nam się uda ..tylko kiedy ???No właśnie ...
demokracja jest wtedy gdy trzy wilki i jedna owca decydują w głosowaniu co będzie jedzone na obiad , wolność zaś jest wtedy gdy dobrze uzbrojona owca wpływa na wynik głosowania
żenada....
fakt
napisz cokolwiek choćby temat zatytułowany bzzzz bul bul a przypełznie robactwo
to tez....
znaczy sie uzbrojone owce lubisz na równi z robalami ?
nie..nie..to nie tak,,chyba sie nie rozumiemy,,Ty o czymś innym piszesz niż ja
tu łatwo o nieporozumienie , mamy czas na to by stała się cała jasność,jaskrawość
... jeśli tylko chcesz ...
Tak to prawda,,,nieporozumien poprzez pisanie i wrogów ,juz sobie narobilam nieraz ,,wiec na tym portalu siedze cicho,i rzadko sie udzielam na ogole..
a to błąd żeby nie powiedzieć wielbłąd
na robactwo są packi,ddt i kamasze a dla pacyfistycznie nastawionych ignor
a mieć swoje zdanie to przywilej istot myślących
a jak chcesz nauczę Cię strzelać i siec żelazem
Nie dziekuję ,,nie jestem \"chamska\"
rozumiem
jeśli tak
ciekawa jestem co ja tu robie na tym forum,,to temat nie dla mnie
Lubię tą nutkę
jestem zaskoczona ,bystrością jaka sie wykazales
To trzeba się cieszyć
,a nie smutac
ok zanim zabiję topic nikomu niepotrzebny
nigdy nie jesteśmy tak do końca wolni ... a demokracja dopiero raczkujemy .. co rusz padając na doopę .. ale sztuki chodzenia
takiego wprawnego uczy się człowiek dosyć długo więc myślę że i to nam się uda ..tylko kiedy ???No właśnie ...
Demokracja to utopia w założeniu ,ale nie chce mi sie tego tłumaczyc
Demokracja to utopia w założeniu ,ale nie chce mi sie tego tłumaczyc
..
jej nadmiar to anarchia
a bede pykał bo mam demokracje