Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
02.08.2013 19:06 · ID 992004
Wiek i wygląd bez znaczenia.
\"Wiek i wygląd bez znaczenia\"...
To częsty wpis na profilach tylko ciekawi mnie czy to kolejny żart prowadzącego czy na prawdę totalny akt desperacji
P.S Chciałam dodać takim małym druczkiem że najczęściej to takie coś faceci piszą.....wazzzap
To częsty wpis na profilach tylko ciekawi mnie czy to kolejny żart prowadzącego czy na prawdę totalny akt desperacji
P.S Chciałam dodać takim małym druczkiem że najczęściej to takie coś faceci piszą.....wazzzap
Dyskusja
68
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
właśnie obejrzałam fotki
Robert nie wiem czy Ty jej się podobasz
Blondynka z dużym biustem, ciekawe która to
na powaznie... pleciesz bzdury, poznawajac cie tu blizej nie moge sobie jakos wyobrazic, ze moglbys dogadac sie z kazda kobieta i przymknac oko na wiele spraw, jesli juz potrafilbys jednak przymkanac............ = desperat
Wiek jak dla mnie ma znaczenie, wygląd? W sumie też, są przecież różne gusta. No ale jakto niektórzy mówią, \"byle otwór...\" Ja do tej grupy ludzi nie należę.
ciekawe czy chciały mnie facet 15 lat mlodszy????
facet może miec 15 lat młodszą, a kobieta już nie
i gdzie to równouprawnienie???
wiek a co za tym idzie wygląd, bo zmienia się z wiekiem
to nieuniknione ma znaczenie i to duże
armin dobrze to napisales... dla kazdego totalnie kazdego wyglad ma znaczenia, mniej wiecej dobieramy sie wygladem, ci piekni maja te piekniesze a ci mniej ladni te mniej ladniejsze... ale i ci patrza na wyglad
mają brzydkich facetów i odwrotnie
piękno to pojęcie względne
to co się jednemu podoba nie musi drugiemu
Zdradzałam Was troszkę ostatnio na innych forach i oto jaką perełkę znalazłam
O co to całe halo facet ma dużo racji.
Ja skończyłem 50 lat i tez wolę swoja grabę niż kolejną bezmózgą du.pę.
Na każdą nową dziurkę wydajesz dużo kasy,musisz się starać by zołzie się przypodobać bo inaczej może ci nie dać.Musisz prowadzić oczywiście grę wstępną bo królewna chce być odpowiednio podniecona,a sama leży i czeka jak martwa kłoda drewna.
Dla tych kilkunastu pierwszych dymane.k warto bezapelacyjnie ale co potem ?
Babsztyl ,który już poczuje ,że złapał jelenia zaczyna tyć,przestaje o siebie dbać,okazuje się ,że zamiast filozofii woli M jak miłość,a jedyna literatura jaką czyta to program tv .Wiecznie zmęczona bo przecież nie zawsze da się poleżeć w wyrze po 20 godzin ,w domu chlew jak w oborze,sprząta tylko na przyjście kolejnej bezmózgiej psiapsiółki. Potem zaczyna już pieprzyc tylko od rzeczy i to powoduje że po kilku/kilkunastu miesiącach pierwszy raz bierzesz wacka w swoje ręce byle nie oglądać jej mordy....
A ręka zawsze daje z siebie wszystko,jak jest zmęczona daje pole do popisu drugiej.Nie marudzi,zawsze jest chętna,orgazm taki sam albo lepszy,nie pie.przy bzdur i nie trzeba oglądać jej wiecznie skrzywionego ryja.
Po ponad 50 latach praktyki uważam ,że Panu B. kobieta nie wyszła za bardzo.Od stóp do szyi wszystko OK i na tym można było skończyć.
Niestety stwórca postanowił dołożyć jeszcze ptasi móżdżek ......
pozdro
ROZUM NIE IDZIE W PRZE Z WIEKIEM!!!!
...