Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
25.01.2010 01:26 · ID 98364
Różnica wieku
Co myślicie o związkach z dużą różnicą wieku np.10lat..?Zauważyłam,że te w których starszy jest facet są bardziej akceptowane..Co myślicie jednak o tych gdzie starsza jest kobieta?
Dyskusja
428
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
według mnie wiek nie jest ważny tu bardziej chodzi o chemię
" ...każdy pragnie miłości absolutnej, a takiej miłości nie trzeba szukać w innych, lecz w sobie. Ona drzemie w nas i tylko my możemy ją w sobie rozbudzić. Ale do tego potrzeba nam drugiego człowieka. Życie ma sens tylko wtedy, gdy mamy u swego boku kogoś, kto odwzajemnia uczucia."
Paulo Coelho
Wiem co i ile chce i mogę, znam życie i nie boję się jego niespodzianek ... Partnerstwo - związek partnerski - małżeństwo jako związek partnerski do końca życia ... ale odgrywanie rolę chłopca ...czy pazia ... to nie dla mnie ...
Pamiętajcie ... WSZYSTKO jest względne, przemijające i nietrwałe ... i żadne romantyczne słowa i mądrości tego nie zmienią ...
Życie jest nieustanną walką i ciągłą nauką i doskonaleniem ...
"Prawem życia jest walka. Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą." Św. Aureliusz Augustyn z Hippony
życzę powodzenia ...
"Człowiek nie może niczego nauczyć drugiego człowieka, może mu tylko dopomóc w wyszukiwaniu prawdy we własnym sercu, jeżeli ją posiada."
Św. Aureliusz Augustyn z Hippony