Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
23.02.2013 11:25 · ID 927551
Sponsoring
dużo tu młodych osób wieku 17 do 24 szukający sponsoringu .Ja sie zastanawiam co wy byscie zrobili jak odkrylibyście ze wasze dziecko by sie sprzedawało ?
Dyskusja
74
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
nic się nie dowiem
pozostaje tylko rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać
cyt:\"O mnie:
Jestem przesympatyczną, 22-letnią atrakcyjną wysoką brunetka. Chcę poznać konkretnego, przystojnego oraz zamożnego Pana, który chce mieć w takiej dziewczynie jak ja przyjaciółke. Na co dzień studiuję ( mam dużo wolnego czasu ). Pomimo młodego wieku jestem inteligentna i ambitna. Ze mną będziesz mógł porozmawiać na wiele tematów, a jeśli będziesz chciał się zwyczajnie, po ludzku wygadać,zyskasz wyśmienitego słuchacza. Pragnę również rozwijać się w dziedzinie erotyki (ale nie tylko . Mimo, że posiadam dość rozległą wiedzę na ten temat, to chcę poszerzać swoje horyzonty, by czerpać z sexu jeszcze więcej radości. Czekam na przemyślane propozycje od Panów, którzy wiedzą czego chcą\"
ja tez do konca kajus nie wiem, ale dziewcze placi za info 500 zl zeby jej udowodnic, ze sprzedaje sie nieudacznikom, to bedzie dosc trudne, bo w profilu ma, ze szuka zamoznego pana... raczej nieduacznik zamozny nie bedzie