Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
20.02.2013 01:12 · ID 926366
Plaga chetnych kobiet na sponsoring w polsce
nic nie robic a zyc na wysokim standarcie
Dyskusja
26
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
kiedy mam dodac przyprawe uniwersalną i magii
Najcieplejsze słowo jakie dziś słyszałem.
Dziękuje.
Hm ... cóż mogę doradzić !?
Niewiele.... sorry.
Jedyne co wiem to że ...
Kurę się gotuje a pierze się wyrzuca
a nie jak ostatnio ... odwrotnie.
Matulka.
Wszystkie dodatki do rosołu typu magii, kucharek .. wrzucasz praktycznie na samym końcu gotowania kury. Gdy już masz już miękie mięsko i zakończony proces kształtowania się oczek rosołowych.
W ogóle warzywa wrzuca się na końcu bo szybciej się gotują.
W innym przypadku rozgotujesz je.
sama napisała, że ma śmieszne pytanie w temacie : ROSÓŁ
porzadny i normalny facet nie patrzy na to, czy jego wybranka ma dzieci na kacie, on sam tez moze miec... niewazne... nie bede sie z toba spierac...
nie moglem przejść obojętnie wobec tak niezwykle ujmującej i czystej w swej prostocie prośbie o pomoc przy jego ... gotowaniu. Musisz przyznać że w potoku poniekąd niezwykle przemyślanych, mądrych, elokwentnych wypowiedzi dotyczących sponsoringu zarówno wsród kobiet jaki mężczyzn te proste, krótkie i szczere słowa wywarły większe wrażenie niż pozostałość. Nie mając żadnego doświadczenia i będąc kompletnym indolentem tematu sponsoringu nie będę rozpisywal się w tym temacie. Sorry. Jeśli pozwolisz kolego napiszę parę słow dla tej maleńkiej myszki.
Maleńka, już nie jesteś maleńka w moich oczach. Urosłaś.
Bo chcesz uzystać coś tak prostego, pięknego i czystego jak rosoł mający się nijak do pozostałych zawiłych niuansów natury ludzkiej. Wierz mi że to bardziej przemawia do umysłu zwykłych i prostych, nieklamanych i szczerych mężczyzn niż morze profesjonalnych i doświadczonych słów.
Życzę Ci prostych słów i wiernych przyjaciół.