Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
14.01.2010 10:28 · ID 82712
DOBRA TERAZ NA SERIO.....PRZELOMOWY MOMENT W ZYCIU
Co najbardziej \zmienilo Wasze zycie...stalo sie punktem zwrotnym..poczotkiem nowego rozdzialu..i czego to was nauczylo
Dyskusja
133
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
przez co popadłam w depresje....
hmm stało sie cos co zmieniło moje zycie ....postrzegam je inaczej...inaczej patrze na ludzi....i dziekuje bogu za to ze zyje i jestem z wami...
:buziak::buziak::buziak::buziak:
Związek z moją byłą dziewczyną bardzo wiele mnie nauczył a powód dla którego się rozpadł nauczył mnie jednej ale za to najważniejszej z prawd...
Pierwszym był rozwód moich rodziców kiedy jako najstarszy z rodzeństwa musiałem pomóc matce w opiece nad bratem i dwiema siostrami
To pomogło mi dorosnąć
ciąża przeszkodziła mi w torowaniu sobie drogi do celu ,który sobie wyznaczyłam,lecz cóz takie jest życie ciągle mnie zaskakuje
Masz rację... Ja rodzeństwu pomagałem przy zadaniach domowych, gotowałem obiady bo matka też pracowała...
Dlatego teraz potrafię się gotować a jak siora ma jakiś problem to idzie do mnie bo zawsze ja im starałem pomagać...
Ale powiem że babka i wujek też sporo nam pomagali...
A jeśli chodzi o mojego ojca to ja go nie widziałem od dwunastego roku życia jak rodzice się rozwiedli, ale nie tęsknię za nim jakoś...
U mnie tez bylo przelomem urodzenie dzieci oraz dorastanie dwojki najstarszych i wyprowadzenie sie starszej