Wrzutka użytkownika
MOnia
11.01.2010 23:06 · ID 80058
Chciałam Przeprosić uzytkowników tego forum !!
Miałam Ciezki dzień,cięzki tydzień,ale to nie usprawiedliwia mojego postępowania ,które sprawiło,ze obrazilam ludzi,a w szczególnosci Mariole!!
Jesli mi wybaczysz,bedzie mi milo,obiecuje,ze nie wystapie w rzadnym temacie tego portalu..poprostu szczerze przepraszam,bo w rzeczywistosci wcalenie nie jestem zgoszkniała kobieta,nie mam wrogów,ale bywam impulsywna i zadziorna czasami ,,dlatego nie tworze zwiazków damsko-męskich,bo ciezko ze mna wytrzymac,to tyle poraz ostatni co chciałam tu dodac
żegnam
Jesli mi wybaczysz,bedzie mi milo,obiecuje,ze nie wystapie w rzadnym temacie tego portalu..poprostu szczerze przepraszam,bo w rzeczywistosci wcalenie nie jestem zgoszkniała kobieta,nie mam wrogów,ale bywam impulsywna i zadziorna czasami ,,dlatego nie tworze zwiazków damsko-męskich,bo ciezko ze mna wytrzymac,to tyle poraz ostatni co chciałam tu dodac
Dyskusja
60
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
i nikogo nie wodze o nie...
to nie patrz na mnie
wilk to wilk...dopadnie mnie i zj jak czerwonego kapturka
a nazywa sie jajka na miekko
dla twej wiadomosci ja jestem kobieta dowartosciowana
a takie komplementy..no cóz nie powiem sa miłe
tak mawiała moja praprapra babuszka
Obiecałam tez ,ze w tym temacie foru juz nie wystąpie i nie chce łamać moich obietnic,zajme sie na forum tym co lubie,to co naprawde mnie interesuje,co zajmuje mój dzien w pracy.
---------------------------
Walenrod: "memorandum do Justy...", wybacz, nie brałam tego aż tak poważnie
Ale i tak mam swoje zdanie na wspomniany temat.
--------------------------------