Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
10.01.2010 15:32 · ID 78103
Dawne miłości
Czy nie macie czasami tak że nagle wasi dawni partnerzy/ dawne partnerki zaczynają się do was odzywać i wspominać dawne chwile.. Te chwile miłe i zwariowane.. Ja mam tak od jakiegoś czasu i już sama nie wiem jak reagować czy się śmiać czy co robić.. w końcu nie powinno się wracać do przeszłości tylko żyć tym co mamy teraz..
Dyskusja
101
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
jak mu sie uklada w zyciu itp
I nie miałem nigdy takiej sytuacji by któraś nagle się odezwała bo z resztą cały czas utrzymuję stosunki koleżeńskie
A z tym nie było można??
, gdzie bym tam jeszcze do kogoś wydzwaniał. Tak jest najlepiej dla obydwóch stron,im szybciej zapomną o sobie tym szybciej kogoś sobie znajdą
Mogą równie szybko doprowadzić nas do płaczu co rozbawić nas do łez
Nawet ostatnio przyszła do mnie by się poradzić co ma zrobić bo nie układa się jej z obecnym partnerem...
I chyba dobrze jej poradziłem bo wczoraj mi na nk dziękowała i powiedziała że jest poprawa...
Miałem dzisiaj jechać do siostry ale mi się nie chce
wszystko zalezy od tego jaki jest powód rozstania.....w moim przypadku hmm to powazna sprawa....i nie jest mi do smiechu...hmm nawet jak jest dobrze to jakas głupia czynnosc gest słowo....piosenka przypomina mi wszystko
Ja tak mam z ostatnią dziewczyną...
Dlatego też napisałem że wspomnienia równie łatwo przynoszą śmiech co łzy...
hmm za bardzo go nienawidze
A gdzie twoja fota??