Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
25.08.2008 12:31 · ID 728
Czy facet żonaty jest bez szans na długą znajomość?
Żonaty nie oczekuje cudów bo jeden "cud" na już w domu, ale widać wybierając popełnił wczaśniej jakiś błąd i nie jest zbyt zadowolony z obecnego związku. Rozwód często nie opłaca się obu stronom, więc są razem i równocześnie osobno.
Dyskusja
13
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Ja nie mam żony
Lecz nie dlatego że stracili coś co mogło być naprawdę wspaniałe tylko że byli na tyle głupi i zapatrzeni w swoje wyobrażenie ideału że doprowadzili do tego...
Dla mnie nic nie tłumaczy zdrady, wszystko jedno czy zdradza ktoś żonę czy swoją dziewczynę...
I czy jest w tym związku szczęśliwy czy nie..
Takie jest moje zdanie na ten temat i nie zamierzam go zmienić...
Jeśli zostaje się z kobietą ze względu na dzieci to również nie powinno się interesować innymi kobietami...
Jaki taki facet przykład daje tym dzieciom?? i co?? one dorosną i będą robić to samo, bo jak tatuś mógł to my też możemy.
Dla mnie miłość to uczucie na całe żecie, które nie mija po kilku latach znajomości i które trzyma nas przy drugiej osobie nawet gdy ta nas rani...
Dzięki miłości potrafimy akceptować czyjeś wady i doceniać zalety...
A jeśli po paru latach powiemy sobie że uczucie w nas wygasło to znaczy że to było tylko zauroczenie i nigdy nie kochaliśmy drugiej osoby...