Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
26.11.2011 13:19 · ID 660353
Jak to zwami ku.rwy jest......
Przeciesz jestescie szmaty.. taka jest prawda.. jestescie scierkami ..ch.ujow.. .to fakt..ze jestescie nikim..tylko towarem..i nie rozumiem tego..ze jak wam ktos to powie..to..nazywaciw go prostakiem ..i jak moze kur.wa szukac normalnego faceta.. tylko nie normalni i nie wyzyte chlopy z wiochy was by ruszli...i jak tak pewne jestescie ciekaw jestem czemy ryje swoje chowacie lodziary
Dyskusja
21
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Gepard... Nie pij więcej bo gadasz od rzeczy...
przyznam że większość jest taka ale nie wszystkie...
Trza uważać tylko co bierzesz na chatę i będzie ok..
I ja nie patrzę na Cenzur... Ale nazywam rzeczy po imieniu i od Kurew wyzywam dziewczyny co się Kurwią a nie wszystkie...
Która cię natchnęła do napisania tego wątku??
Bo ja cię znam i wiem że sam od siebie tego nie napisałeś tylko z jakąś laską nie wyszło i frustrację na forum wyładowujesz...
Jak mi się podoba jakaś dziewczyna i ja jej też to też nie patrzę na to czy ma dzieci ale na to czy jest wolna patrzę i jak dowiaduję się że ma męża to za Chuja bym jej nie tknął...
Bez względu na to czy jest z nim szczęśliwa czy nie...
A o kaca jutro się pomartwisz
A w kiblu siedze tylko jak mieszam
Fajnie wchodzi i kac nie męczy...
Ja to zdycham jak wódę z piwem mieszam...Kiedyś zdarzało się że jak piłem i sobie do tego przypaliłem...
Ale nie przypalam od 2 lat prawie a jak o picie chodzi to rzadko piję...
I jak się męczyłem to tego samego dnia na ciepło mnie męczyło a na drugi dzien zdrów jak ryba byłem
teraz tylko bluzga a po lekach mógłby zacząć zabijać
Gepard zawsze jest sobą
miłego dnia