Wrzutka użytkownika
Kajetan
21.09.2011 12:35 · ID 626254
Zaproszenia do znajomych
Po co zapraszacie tutaj do znajmych ??? Po to żeby ich tutaj tylko miec ? Po to żeby mieć ich jak najwięcej? Spodobało się wam kogoś zdjęcie/a ? Utrzymujecie z zaproszonymi kontakt prywatny lub na forum ?
Nie wiem jak inni ale mnie ludzie którzy nie utrzymuja zemną kontaktu czy przez prywatne wiadomości gg tel czy nie dyskutuja zemna na forum to nie chcem zaproszeń. Przez zaproszenie tak owe rozumiem że ktoś chce nawiązac zemna kontakt i go utrzymywać a nie wysłać zaproszenie i puxniej miec to gdzieś i się nie odzywać.
Nie wiem jak inni ale mnie ludzie którzy nie utrzymuja zemną kontaktu czy przez prywatne wiadomości gg tel czy nie dyskutuja zemna na forum to nie chcem zaproszeń. Przez zaproszenie tak owe rozumiem że ktoś chce nawiązac zemna kontakt i go utrzymywać a nie wysłać zaproszenie i puxniej miec to gdzieś i się nie odzywać.
Dyskusja
14
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
merykoneh@hotmail.com
Hi drogi przyjacielu, pozdrawiam you.My imię Mery, To dla mnie przyjemność, aby napisać do was po obejrzeniu Twój profil na tej stronie, będzie jak do wiesz więcej, to znaczy, jeśli pozwól mi. Możesz napisz do mnie na = (merykoneh@hotmail.com), tak że mogliśmy wymiany zdjęć i dowiedzieć się więcej o sobie nawzajem. Oczekiwanie, aby usłyszeć od ciebie. wierząc, że wiek, odległość lub kolor nie będzie stanowić przeszkody w przyjaźni i miłości. dbać. Z poważaniem panna Mery Hi dear friend, greeting to you.My name is Mery, It\'s my pleasure to write you after viewing your profile at this website, i will like to know you the more, that is, if you permit me. You can email me at=(merykoneh@hotmail.com ) so that we could exchange pictures and know more about each other. Waiting to hear from you. believing that age,distance or color will not be a barrier to friendship and love. take care. Yours sincerely Miss Mery
Admin zrób coś z tymi wiadomościami bo tylko skrzynke zapychają p y SPAM
papier i sznurki do pasztetowej , woda do parówek ...bedzie więcej.... i niech sie kręci