Wrzutka użytkownika
Kajetan
07.05.2011 14:52 · ID 554996
Głosowanie
gepard tak bardzo tego chcesz żebym z tąd odszedł ???
Mam propozycje niech każdy wpisze swoja odpowiedź tutaj krótko TAK że mam odejśc NIE że mam zostać. Na portalu są 97773 osoby jeżeli choć 7773 osoby sie wpiszą tutaj że mam odejśc odejde i juz nigdy nie wróce ale jeżeli ta liczba nie zostanie osiagnięta ty odejdziesz i juz nie wrocisz pod żadnym nickiem. jeżeli jesteś taki że mowisz co myślisz itd to przystań na to jak nie to daj mi spokój i nie odzywaj się domnie ani na mój temat i ja zrobie tak samo. To są moje warunki.Czas na oddawanie głosów do 16.00 dnia dzisiejszego.
Mam propozycje niech każdy wpisze swoja odpowiedź tutaj krótko TAK że mam odejśc NIE że mam zostać. Na portalu są 97773 osoby jeżeli choć 7773 osoby sie wpiszą tutaj że mam odejśc odejde i juz nigdy nie wróce ale jeżeli ta liczba nie zostanie osiagnięta ty odejdziesz i juz nie wrocisz pod żadnym nickiem. jeżeli jesteś taki że mowisz co myślisz itd to przystań na to jak nie to daj mi spokój i nie odzywaj się domnie ani na mój temat i ja zrobie tak samo. To są moje warunki.Czas na oddawanie głosów do 16.00 dnia dzisiejszego.
Dyskusja
25
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
gepard jeżeli ta liczba zostanie osiagnieta odejde jeżeli zabraknie tobie choć jednej osoby ty odejdziesz
Czemu Twoj pobyt tu ma zależec od Geparda????
Co on ma do tego, on rządzi na tym forum czy co???
Ludzie maja sie usuwac tylko dlatego.ze Gepardowi sie nie podobają???
Chcesz to jestes nie chcesz usuwasz konto
bez względu na to czy to sie komus podoba czy nie
miec miejsca
to jest forum ogolnodostepne i kazdy ma prawo pisac co chce
a jesli sie komus nie podoba to trudno
Jeszcze raz dziekuje AGATO
Bo nie ma czego wybaczac to było w e w kosmos