Nie robicie nic zeby ulepszyc miejsce spotkan randkowiczów.
CZAT nawet na Rajboxie jest.
A ja czekam na to jak na sanki od swietego mikołaja
Prosimy o czat, bardzo powaznie
Kto jst za niech się wpisuje
Kela
26.01.2011 08:22:33
Moim zdaniem czat jako taki w samym zalozeniu limituje mozliwosc wyslowienia sie w poprawny sposob, juz nie mowiac o oddaniu w nim swych uczuc wzgledwem drugiej osoby, sprzyja szerzeniu sie wulgaryzmow, itp.
serek
26.01.2011 08:23:32
zgadzam się,jakby była cenzura tak jak tu wszystko by było dobrze.
serek
26.01.2011 08:24:42
Ponadto admin mógłby się pokusic o jakieś minimalne wytłumaczenie dlaczego najpierw czat był a teraz go nie ma. traktują nas jak
Kela
26.01.2011 08:28:31
Serek, nie przedstawiles nawet jednego argumentu , dlaczego ten czat mialby byc, na pierwszym miejscu
serek
26.01.2011 08:29:25
Bo to jest zbędne awatarze
Kela
26.01.2011 08:35:29
To nie jest argument, i cie ciezko tez zrozumiec
Kela
26.01.2011 08:55:38
Wyrazilem tylko swoje zdanie, nie mniej argument o kangurach nic nie ma wspolnego do tej dyskusji, a jesli chodzi o komunikatywnosc to czat jest jej wlasnie zaprzeczenie i to nie jest moje zdanie, odwoluje sie tu na zrodla badan opinni npublicznej
Kela
26.01.2011 09:01:09
Zycze milej dyskusji, ale musze isc do lekarza bo mam wizyte zamowiona, to grypa oczywiscie
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Nie robicie nic zeby ulepszyc miejsce spotkan randkowiczów.
CZAT nawet na Rajboxie jest.
A ja czekam na to jak na sanki od swietego mikołaja
Prosimy o czat, bardzo powaznie
Kto jst za niech się wpisuje
Moim zdaniem czat jako taki w samym zalozeniu limituje mozliwosc wyslowienia sie w poprawny sposob, juz nie mowiac o oddaniu w nim swych uczuc wzgledwem drugiej osoby, sprzyja szerzeniu sie wulgaryzmow, itp.
zgadzam się,jakby była cenzura tak jak tu wszystko by było dobrze.
Ponadto admin mógłby się pokusic o jakieś minimalne wytłumaczenie dlaczego najpierw czat był a teraz go nie ma. traktują nas jak
Serek, nie przedstawiles nawet jednego argumentu , dlaczego ten czat mialby byc, na pierwszym miejscu
Bo to jest zbędne awatarze
To nie jest argument, i cie ciezko tez zrozumiec
Wyrazilem tylko swoje zdanie, nie mniej argument o kangurach nic nie ma wspolnego do tej dyskusji, a jesli chodzi o komunikatywnosc to czat jest jej wlasnie zaprzeczenie i to nie jest moje zdanie, odwoluje sie tu na zrodla badan opinni npublicznej
Zycze milej dyskusji, ale musze isc do lekarza bo mam wizyte zamowiona, to grypa oczywiscie