Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
05.01.2011 12:15 · ID 470043
Narkotyki...
Jakie jest wasze podejście do narkotyków??
Czy popieracie handel narkotykami??
A może jesteście całkowicie przeciwni??
Czy popieracie handel narkotykami??
A może jesteście całkowicie przeciwni??
Dyskusja
64
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
szczerze piszesz bardzo ładnie ale nie prawdę
ja jestem za legalizacja
byłaś tam kiedyś ?
Chcesz się truć – truj się, twój problem i twoja sprawa
?
skąd ty to wzięłaś to jest odwrotność tego co we wszystkim
robi Holandia
Niestety takie są układy w świecie, a szczególnie w szkołach, że jak skarżysz albo się dajesz to będziesz zawsze gnojony. Jeśli twój syn boi się już chodzić do szkoły to może znaczyć, że jest słabą jednostką a takich najczęściej się atakuje. Nie ważne co sobie myślisz na ten temat, jesteś kobietą a dziewczynki nie są aż tak agresywne. Myślę że powinnaś małolatowi wpoić walkę, posłać na jakieś sztuki walki, bo w gimnazjum może mieć problemy.
często tam się używa słów które mają uspokajać opinię międzynarodową
np marihuana nie jest legalna tylko tolerowana
i dzięki takim tekstom głupiec w Polsce może mówić
nie można jej legalizować tak naprawdę to i w cholandi nie jest legalna
no tak (tolerowana) ma nałożoną akcyzę sprzedający ją płacą podatki ... więc jest legalna nie trzeba być prawnikiem
a co do tego tekstu to Holandia od lat starała się być krajem blisko człowieka krajem do życia
i w końcu krajem bardzo socjalnym czyli jak to się ma do tekstu - róbcie co chcecie nas to nie obchodzi
właśnie dlatego w Holandii nie kara się praktycznie dilerów a już na pewno kupujących twarde narkotyki bo kraj się o nich troszczy czysty racjonalizm po co wydawać fortunę na walkę z wiatrakami ? nie przynosi to żadnych efektów
lepiej odpuścić wydać kasę na profilaktyką ,na leczenie uzależnionych itp to efekty przynosi
nie mówię że to co napisałaś jest głupie tylko oburza mnie fakt ze przytaczasz Holandię jako kraj który ma w d.upię zagubione owieczki a jest dokładnie odwrotnie
dejka ze wszystkiego jest jakieś wyjście jak się jest otwartym i chce się coś zmienić
ty jesteś starsza dużo wiesz razem możecie coś wymyślić
nie chodzi o to aby problem sam znikną bo nie zniknie nie chodzi o to aby walczyć z problemami syna ale aby się zastanowić skąd one się biorą ...
Mam po nich niezły odjazd
zalegalizowano ją z racjonalnych powodów ponieważ nie jest ona szkodliwa nie ma wpływu na zdrowie człowieka więc dlaczego miała by być nielegalna gdy szkodliwy alkohol jest legalny
dejka ale zgadzasz się zemną ?
musze skręcić sobie jakąś paprotkę bo nie kumam filozofi Gabrysia
ani nikogo nie przekonamy ani nikogo nie zniechęcimy
to dopiero niszczy w expresowym tempie
gabryś dobrze gada tylko trzeba go dokształcić
myślałem że lepiej kumasz
tak bardzo fajne bardzo mi się podobają takie klimatyczne rowery właśnie chce sobie taki kupić
ps Gabryś to był żart