Wrzutka użytkownika
szybki
02.01.2011 08:29 · ID 466121
Poznam Panią z dzieckiem
Witam
Postanowiłem napisać tu ponieważ może dzięki wam uda mi się znaleźć ta której szukam,wiem zaraz będą dziwne opinie i tp teksty ale cóż mi tam raz się żyje .
Postanowiłem ze w tym roku znajdę miłość i mam zamiar zrobić wszystko aby spełnić to postanowienie.
Jestem sam i szukam kobiety która ma dziecko ponieważ ja sam nie mogę miedz dzieci a cóż jest warte życie bez nich.Jesli znajdzie sie taka ktora czuje podobnie to moze do mnie napisze cos z tego wyjdzie
Na koniec zycze wszystkim duzo szczęścia w Nowym Roku
Postanowiłem napisać tu ponieważ może dzięki wam uda mi się znaleźć ta której szukam,wiem zaraz będą dziwne opinie i tp teksty ale cóż mi tam raz się żyje .
Postanowiłem ze w tym roku znajdę miłość i mam zamiar zrobić wszystko aby spełnić to postanowienie.
Jestem sam i szukam kobiety która ma dziecko ponieważ ja sam nie mogę miedz dzieci a cóż jest warte życie bez nich.Jesli znajdzie sie taka ktora czuje podobnie to moze do mnie napisze cos z tego wyjdzie
Na koniec zycze wszystkim duzo szczęścia w Nowym Roku
Dyskusja
21
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
mam je na codzien roboty jak powiedziales duzo
ale potrafia dac duzo milości, radosci i usmiechu
Szybki jest chyba jeszcze wczorajszy
Dlaczego twierdzisz ze jest coś nie tak, bo nie mogę znaleźć nikogo jestem normalny nie pije nie uganiam się za spódniczkami to nie w moim guście,ot taki prosty chłopak ze mnie wychowany na wsi i mający jakieś zasady może dla innych śmieszne a dla mnie ważne cóż taki już jestem
a po co wam dziecko z panią
choć nie wiem w sumie
bo to mniejsze zło niż jak rodzice którzy powinni bezwarunkowo kochać znęcają się itp
raz słyszałem że matka piła a dziecko leżało w łóżku nie dawała mu jeść
i dziecko umarło z głodu tu w Polsce w centrum europy nawet były szczebelki poprzegryzane bo zaczęło je gryźć z głodu
pukam sobie tylko