Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
27.10.2010 00:29 · ID 425903
Łasiczka...za i przeciw.
Niestety muszę to powiedzieć: dzień bez Łasiczki na forum
to dzień stracony. Różne są odczucia co do Jej osoby. Niezaprzeczalnie wzbudza kontrowersje. Ale Jej pojawienie się sprawiło , że na mk przestało być nudno. Chociaż przez chwilę.
A więc prośba....zgadujcie kto to jest?
to dzień stracony. Różne są odczucia co do Jej osoby. Niezaprzeczalnie wzbudza kontrowersje. Ale Jej pojawienie się sprawiło , że na mk przestało być nudno. Chociaż przez chwilę.
A więc prośba....zgadujcie kto to jest?
Dyskusja
96
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
w temacie zostało powiedziane już wszystko, a Tobie pozostanie znowu miłość do admina wyznawać
tematu
ktos sie dobrze bawil bo podniosl cisnienie
niektorym facetom i na dodatek sklócił
to nie lasiczka a raczej stary chytry lis
i weekend
a z soboty na niedziele pośpimy godzine dlużej
fajnie kozaczyć na forum
A co do lizod.pstwa eunuchu to parę osób wie że można się od ciebie uczyć. Takiej męskiej flanelki(dziś święto) jak ty to nawet w starych burdela.h nie było. Napisz nam, bo jesteśmy ciekawi jak jest być transwestytką?
No tylko pisz po polsku.
Ale teraz będzie się jąkał pisząc. pasożyt jeden. Wyrwać chwasta. Młotkiem.
O mnie:
Spotkałem Noc, A Ona Tak Piękna, Spokojna Była . Choć Nie Chciałem Mówić Jej Nic - Płakać Kazała W Łzach Mój Ból Wyczytała W Swoje Ramiona Mnie Mocno Wtuliła W Niebo Spojrzeć Kazała Gwiazdy Mi Pokazała Spokojem Mnie Otuliła. Tak Cicho,Łagodnie Mówiła - To W Sobie Odnajdziesz Siłę Ona Zawsze W Twym Sercu Była A Ja Uwierzyłem W Dni Lepsze Tej Nocy Silniejszym Byłem, A Rankiem Słońcu Z Uśmiechem Się Ukłoniłem Na Noc Czekając By Znowu Mnie Przytuliła, Choć Może Jej Wcale Nie Było A Mi Się To Wszystko Śniło Wierzyłem W To O Czym Mówiła W Twym Sercu Zawarta Jest Siła Wiem,Że Prawdę Mówiła Bo Czy Słyszał Ktoś, Aby Noc Się Kiedykolwiek Myliła ?? cała prawda o mnie hehe
Moje zamiłowania kulinarne:
fast food, kuchnia polska, czipsy, coca-cola, czekolada, wino, piwo, wódka, alkohole świata, soki, woda, kotlety schabowe, kotlety mielone
W wolnych chwilach moja rozrywka to:
cluby, kino, podróże, turystyka
Muzyka, której lubię słuchać:
metal
Moje ulubione dyscypliny sportowe:
gry komputerowe, piłka nożna, pływanie, wędkarstwo
Moja wymarzona partnerka:
nie marzę,jestem realistą
Tak oceniam cechy mojego charakteru:
ambitny, litościwy, lojalny, stanowczy, tajemniczy
Pozdrawiam cię gorąco i dbaj o siebie.