Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
27.10.2010 00:29 · ID 425903
Łasiczka...za i przeciw.
Niestety muszę to powiedzieć: dzień bez Łasiczki na forum
to dzień stracony. Różne są odczucia co do Jej osoby. Niezaprzeczalnie wzbudza kontrowersje. Ale Jej pojawienie się sprawiło , że na mk przestało być nudno. Chociaż przez chwilę.
A więc prośba....zgadujcie kto to jest?
to dzień stracony. Różne są odczucia co do Jej osoby. Niezaprzeczalnie wzbudza kontrowersje. Ale Jej pojawienie się sprawiło , że na mk przestało być nudno. Chociaż przez chwilę.
A więc prośba....zgadujcie kto to jest?
Dyskusja
96
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Łasiczke czuć facetem. Starym forumowiczem zresztą.
Tyle w temacie
jest wiele milych i interesujacych osób
a po drugie nie uwierze w to , ze to pisze 20 latka
Janusz XXXV, 35 lat
hej
mozemy sie dogadac o kase
Co wy na to Wystawiał mnie pod HBf berlin a teraz siano proponuje.
Dla wiadomości wszystkich.:
Łasiczka to Matrix jak wiele innych Kont tutaj.
Jechała po waszych ambicjach a wy dawaliście się za nos prowadzić programowi. Jednak każdy z was otrzymał od niej coś. Będziecie zaraz pyszczeć ale każdy w swoim wnętrzu przyzna jej rację: Nie ważne kto czym się zajmuje,kto co robi , ważne jakim jest człowiekiem i po czynach a nie słowach go poznacie. Obrażanie kogokolwiek szczególnie na tym portalu nie powinno mieć miejsca. Nie wielka grupa członków tego forum usilnie pracowała nad dobijaniem kilku dziewczyn które tu się pojawiły. Ten portal to Hades gdzie trafiają osoby z problemami takimi czy innymi. Nie gnójcie ich że szukają pomocnej dłoni. Drwiłem i szydziłem z was przez ostatnie 4 dni. Mam nadzieje że choć jeden z was zrozumie i przyjmie mój przekaz za swój. Przepraszam także
fanki i fanów Łasiczki. Możecie czuć się rozczarowani . Jeszcze raz Przepraszam wszystkich a w szczególności Derecka. Konto email zostawiam jeszcze 24 h. Wszelkie uwagi proszę kierować pod adres
lasiczka@interia.pl