PONOĆ szukacie meszczyzny dojżałego ale nipiszecie czy wiekowo czy emocionalnie wiec okreslcie swoje wymagania z poważaniem cypis
A.
17.11.2009 20:28:45
o ja pier*dolę, już mnie nic tutaj nie zaskoczy.
Konto usunięte
17.11.2009 20:48:29
no może chociaż nie klni...........
Monika
17.11.2009 20:56:46
faceci nigdy nie dojzewaja...
A.
17.11.2009 21:02:16
przepraszam, czasem mi się rzuci mięchem ... tylko jakim dnem emocjonalnym i intelektualnym są tutaj osoby zakładające takie tematy?
PS. Pasujesz do koleżanki , która lubi seks w każdej postaci, niejakiej Marli albo jakoś tak.
Monika
17.11.2009 21:04:25
masz kolezanko racje,bylaby z nich swietna para,i te ich problemy rozwiazywali by wspolnie...
A.
17.11.2009 21:07:23
wreszcie by dziewucha seksu analnego zaznała
Monika
17.11.2009 21:13:52
i gra wstepna by byla,i rodzina i dzieci i slub i co ona tam jeszcze chciala )
Marta
17.11.2009 21:16:29
jednym slowem wszystkiego czego szuka i nigdy nie zaznala
Monika
17.11.2009 21:18:52
dokladnie,mloda jest to jeszcze wszystko przed nia...
Anka
17.11.2009 22:09:29
łooo matko na bakier z ortografią i gramatyką jesteś
Konto usunięte
17.11.2009 22:16:51
jesli chodz o moje błedy jakoss sie tym specialnie nie przejmuje jako iż jestem dysortografikiem . ale co ma piernik do wiatraka jakas maryla czy cos sorki ale ja nie szukam kobiety do sexu może tobie ktos niedogodził i jak mała zmija gryziesz. panno A A RACZEJ JAAKIS POPAPRAANCU ZBOCZONY PODSZYWAJACY SIE POD LASKE PS WIECEJ PAL
Konto usunięte
18.11.2009 11:25:48
dzieki ci za porade ale ostatnio jjuż zrobiłem sobie cos takiego i nowy system musiaałem stawiac teraz bede 7 wgrywał to mysle że bedzie lepiej działł ten prograam
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
PONOĆ szukacie meszczyzny dojżałego ale nipiszecie czy wiekowo czy emocionalnie wiec okreslcie swoje wymagania z poważaniem cypis
o ja pier*dolę, już mnie nic tutaj nie zaskoczy.
no może chociaż nie klni...........
faceci nigdy nie dojzewaja...
przepraszam, czasem mi się rzuci mięchem ... tylko jakim dnem emocjonalnym i intelektualnym są tutaj osoby zakładające takie tematy?
PS. Pasujesz do koleżanki , która lubi seks w każdej postaci, niejakiej Marli albo jakoś tak.
masz kolezanko racje,bylaby z nich swietna para,i te ich problemy rozwiazywali by wspolnie...
wreszcie by dziewucha seksu analnego zaznała
i gra wstepna by byla,i rodzina i dzieci i slub i co ona tam jeszcze chciala
)
jednym slowem wszystkiego czego szuka i nigdy nie zaznala
dokladnie,mloda jest to jeszcze wszystko przed nia...
łooo matko na bakier z ortografią i gramatyką jesteś
jesli chodz o moje błedy jakoss sie tym specialnie nie przejmuje jako iż jestem dysortografikiem . ale co ma piernik do wiatraka jakas maryla czy cos sorki ale ja nie szukam kobiety do sexu może tobie ktos niedogodził i jak mała zmija gryziesz. panno A A RACZEJ JAAKIS POPAPRAANCU ZBOCZONY PODSZYWAJACY SIE POD LASKE
PS WIECEJ PAL
dzieki ci za porade ale ostatnio jjuż zrobiłem sobie cos takiego
i nowy system musiaałem stawiac teraz bede 7 wgrywał to mysle że bedzie lepiej
działł ten prograam