a to dedykuje wszystkim pseudo znawcom sztuki wielkim znawcom muzyki którzy walną Springsteena i myślą że są elitą bo słuchają elitarnej muzy no tak jak się obraca w towarzystwie gdzie tak znani i mega popularni ludzie są niszowi to super itp ciapkom tym którzy czytają książki i tak tym chwalą że aż dech zapiera och Dostojewski wielkim kinomanom i znawcom języka polskiego
oceanic
28.05.2011 r. 18:35:42
i wszystkim burakom z Woodstock wieśniakom którzy nigdy nie widzieli jak wygląda prawdziwy festiwal a tak fajni są i wszystkim brzydkim dziewczynom kobietom i psom
oceanic
28.05.2011 r. 18:37:58
no nic z tego do ciebie nie pasuje więc co się dziwisz ?
oceanic
28.05.2011 r. 18:42:03
buraczki kocham ale do mielonego do schabowego kojarzy mi się marchewka na słodko
&feature=player_embedded#at=14
&feature=related
&feature=related
ząb w zupie, dąb w ...zupie
obiad bez zupy jak baba bez ... zupy
no i tyle.
i co by dzisiaj zapodać???
to już było, ale ... takiej dedykacji njet!!!! Polecam wszystkim nocnym markom. które czystkę czynią swym mentalnym zakamarkom
&feature=player_embedded
Lecz na nic ten, ten tutejszy KRAM, bo każdy już poszedł w inny gram I co by nie było - gram słońca, gram muzyki, gram fascynacji, gram liryki...
te wszystkie gramy w DNA, so jeszcze raz:
co wy dzieci wiecie o muzyce
&feature=related
było się tu byłam tam
&playnext=1&list=PLEF8F7AF6521DFE1A
Oceanic, powyższe - to było ... e f e k t y w n e
Zrobię więc powtórkę, a co!!!?
&feature=related
SPECJALNA dedykacja dla Oceanica:
ok dla karelia
&feature=related
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KQ6zr6kCPj8
&feature=related
love utrecht
a to dedykuje wszystkim pseudo znawcom sztuki wielkim znawcom muzyki którzy walną Springsteena i myślą że są elitą bo słuchają elitarnej muzy no tak jak się obraca w towarzystwie gdzie tak znani i mega popularni ludzie są niszowi to super itp ciapkom tym którzy czytają książki i tak tym chwalą że aż dech zapiera och Dostojewski wielkim kinomanom i znawcom języka polskiego
i wszystkim burakom z Woodstock wieśniakom którzy nigdy nie widzieli jak wygląda prawdziwy festiwal a tak fajni są i wszystkim brzydkim dziewczynom kobietom i psom
no nic z tego do ciebie nie pasuje więc co się dziwisz ?
buraczki kocham ale do mielonego do schabowego kojarzy mi się marchewka na słodko
a gdzie mieli byśmy się bić