a to już dla ukrytego followera moich myśli TY wiesz Jeśli czytasz, wiesz, że ja zawsze z Tobą 4 U especially:
&NR=1
Karelia
07.05.2011 r. 19:12:49
oczywiście nie pamiętam, czy TO już zapodawałam. Raczej nie Dzisiaj dedykuję tym, którym wciąż pytajnik się śni
Karelia
09.05.2011 r. 19:01:47
Te piosenki działają jak powiew ciepła i tego, czego wszyscy poszukujemy, oczekujemy. Dedykuję [co by jeszcze próbować utrzymać konwencję ]wszystkim poszukującym
1.
2.
Karelia
09.05.2011 r. 19:47:57
oj witam.
Karelia
09.05.2011 r. 19:52:16
Wasze zdarowie!!!
Karelia
10.05.2011 r. 00:11:06
hm.
Karelia
10.05.2011 r. 00:29:58
a ja ciągle nie dźwigam tegoż i dlatego dedykuję wszystkim, którym się udało ... spotkać ...
Maciek
12.05.2011 r. 18:32:34
laska wymiata
Maciek
12.05.2011 r. 18:34:11
Karelia
12.05.2011 r. 23:47:14
a gdyby tak pojechać po skali pożegnania i dedykować osobom, które żegnać się nie potrafią:
Karelia
13.05.2011 r. 00:37:49
nie, nie jestem zmęczona. tylko sensu brak. ale skoro tak to polecam:
ten pan ostatnio mnie wielce zajął. wspomnienia z młodości
Karelia
13.05.2011 r. 00:57:44
o matko i córko!!! aleś pojechał. mam wrażenie, że toże saoje już to zapodawałam ranszje
niech więc się stanie i złożę dedykację wszystkim, którzy COŚ zaplanowali na waskrjesjenije
Karelia
13.05.2011 r. 01:04:05
hej, no nie przesadzaj, pls!!!
może zmiana na
???
Karelia
13.05.2011 r. 01:22:02
nic nie zrozumiałam. choć dużo czytałam. chyba. prawdopodobnie chłopaki mają problem z dykcją. W takim razie, taką razą, polecam posłuchać czegoś mądrzejszego choć to już z pewnością było
&feature=player_embedded
Karelia
13.05.2011 r. 01:28:45
no. chłopaki jadą...
Polecam kulturowym ślinożercom
&feature=player_embedded
Karelia
13.05.2011 r. 01:31:16
oczywiście ja patjerjała takoju pjesniczku, alje użje snowa j wjernułas
&feature=player_embedded
Karelia
13.05.2011 r. 01:40:44
beznadziejna piosnka, choć życiowo prawdziwa. wszystkie nasze \"koleżanki\" pokaleczą każde szklanki. pokaleczą każdą dziurę, byle było jej \"żerułe\"
a to już dla ukrytego followera moich myśli TY wiesz Jeśli czytasz, wiesz, że ja zawsze z Tobą 4 U especially:
&NR=1
oczywiście nie pamiętam, czy TO już zapodawałam. Raczej nie Dzisiaj dedykuję tym, którym wciąż pytajnik się śni
Te piosenki działają jak powiew ciepła i tego, czego wszyscy poszukujemy, oczekujemy. Dedykuję [co by jeszcze próbować utrzymać konwencję ]wszystkim poszukującym
1.
2.
oj witam.
Wasze zdarowie!!!
hm.
a ja ciągle nie dźwigam tegoż i dlatego dedykuję wszystkim, którym się udało ... spotkać ...
laska wymiata
a gdyby tak pojechać po skali pożegnania i dedykować osobom, które żegnać się nie potrafią:
nie, nie jestem zmęczona. tylko sensu brak. ale skoro tak to polecam:
ten pan ostatnio mnie wielce zajął. wspomnienia z młodości
o matko i córko!!! aleś pojechał. mam wrażenie, że toże saoje już to zapodawałam ranszje
niech więc się stanie i złożę dedykację wszystkim, którzy COŚ zaplanowali na waskrjesjenije
hej, no nie przesadzaj, pls!!!
może zmiana na
???
nic nie zrozumiałam. choć dużo czytałam. chyba. prawdopodobnie chłopaki mają problem z dykcją. W takim razie, taką razą, polecam posłuchać czegoś mądrzejszego choć to już z pewnością było
&feature=player_embedded
no. chłopaki jadą...
Polecam kulturowym ślinożercom
&feature=player_embedded
oczywiście ja patjerjała takoju pjesniczku, alje użje snowa j wjernułas
&feature=player_embedded
beznadziejna piosnka, choć życiowo prawdziwa. wszystkie nasze \"koleżanki\" pokaleczą każde szklanki. pokaleczą każdą dziurę, byle było jej \"żerułe\"
to już szło!!! ale zatrzymajmy się przy:
&feature=player_embedded - świetne
http://25pln.pl/darmowe-doladowanie,fn1vf3SWBM.html
Nie spimy
Badziew to masz na imie
Cio za MUL slucha kelly familly
nie ucze sie od ciebie tego
chciala bys hehe... i nie krytykuj muzyki bo takiego \"badziewia \" jak mowsz nagrac sama nie umialas
sama masz zylaki na dupie i nieladnie jak ci pekaja w tym wieku
wyluzuj sie dziecino
cary mary. hm. właśnie. wczoraj moja padruga przypomniała mi piosnkę o szczęśliwej siódemce
co by utrzymać jednak myśl główną założenia tegoż linku, tępiosnkę dedykuję wszystkim siódemkom. Podobno szczęśliwym :