życie , życie gdzie tak gnasz czy tylko po to jesteś by jak woda przez palce spływać.. i tak oto wyłonił się Rów Mariański bezdenny ..
de sade-markiz
30.07.2014 r. 10:16:55
...niektórzy choć krótko tu byli...pozostawili tak wiele emocji...że pozostaną na zawsze...choćby tylko w myślach ...lub jako echo zapisane na zdartym winylu...
Damira
30.07.2014 r. 10:24:35
miarą człowieka jest ile potrafi dać innym ... jak kamień rzucony w wodę pozostawia kręgi tym większe im dalej ..
Damira
30.07.2014 r. 10:26:03
czas na mnie ...Bywaj Waść ..
de sade-markiz
30.07.2014 r. 10:28:10
...im większy kamień...tym plusk bardziej donośny...im dalej do dna tym większe podwodne wariacje...
temperatura ma istotne znaczenie nagły skok skutki opłakane ..po korkach zagrożenie pożarowe wzrasta
Damira
30.07.2014 r. 14:41:44
jak to dobrze z mądrym się zadawać zawsze przyswoi sie cuś z arkan wiedzy tajemnej .. i magicznej
Damira
30.07.2014 r. 14:54:06
no toż przecie nie baobab 1000 letni o fi 10 m tylko jaki co najwyżej mały dąbczak albo i.. lipa chwaliłeś że sztazige masz jak jasny gwint ostrą .. nie wiem czy dobrze zapamiętałam nazwę piły... w suahili
Damira
30.07.2014 r. 14:55:54
ło matko ale my tutaj mamy grać a nie piłować..
Damira
30.07.2014 r. 15:09:29
tnij Waść ..znaczy graj wstydu oszczędź
Damira
31.07.2014 r. 10:58:05
blacksmith
31.07.2014 r. 19:59:33
blacksmith
31.07.2014 r. 20:24:29
nie gęga chyba że dyrektory mają inne zawory i u nich działa i armaci
mrrrrr....rano blisko
">
">
taki tam stary kawałek odkurzyłam
">
dziś mija 20 lat jak odszedł ..jadę na Jego grób
">
...zatem czapki z głów...
życie , życie gdzie tak gnasz czy tylko po to jesteś by jak woda przez palce spływać.. i tak oto wyłonił się Rów Mariański bezdenny ..
...niektórzy choć krótko tu byli...pozostawili tak wiele emocji...że pozostaną na zawsze...choćby tylko w myślach ...lub jako echo zapisane na zdartym winylu...
miarą człowieka jest ile potrafi dać innym ... jak kamień rzucony w wodę pozostawia kręgi tym większe im dalej ..
czas na mnie ...Bywaj Waść ..
...im większy kamień...tym plusk bardziej donośny...im dalej do dna tym większe podwodne wariacje...
mrrr.. ta solówka gitarówka
">
...obudzony jezdem...fajuśne...rozkośne...
...zaszyłem się w komorze kriogenicznej...miło tu...
a po raz n-ty se to podsłuchuje i powiem Wam ..lepiej
">
...ja też...znaczy się roztapiam...
...a se posłuchamy...
temperatura ma istotne znaczenie nagły skok skutki opłakane ..po korkach zagrożenie pożarowe wzrasta
jak to dobrze z mądrym się zadawać zawsze przyswoi sie cuś z arkan wiedzy tajemnej .. i magicznej
no toż przecie nie baobab 1000 letni o fi 10 m tylko jaki co najwyżej mały dąbczak albo i.. lipa chwaliłeś że sztazige masz jak jasny gwint ostrą .. nie wiem czy dobrze zapamiętałam nazwę piły... w suahili
ło matko ale my tutaj mamy grać a nie piłować..
tnij Waść ..znaczy graj wstydu oszczędź
nie gęga chyba że dyrektory mają inne zawory i u nich działa i armaci