to co bombki duże , różniste od A do N maja być tam produkowane
blacksmith
07.07.2014 r. 21:06:01
ta fabryka działa od dawna ja tam tylko nowe kolejne linie modernizować mykam , ale już niedługo jak dożyję do końca umowy od sierpnia robię sobie wakacje , pierwsze od ćwierci wieku na starość człek myśli inaczej ciut czas na uspokojenie koni , zero galopu , zero głupot
Damira
07.07.2014 r. 21:09:28
ranyści nie pij juz tego browaru porąbało Cie .. czy cus lepiej posłuchaj tej gitary .. krew zawrze
Kycia to nie tak , muszę wrzucić na luz muszę odejść z tej firmy raz kolejny oby ostatni bo albo mnie szlag jasny trafi albo zacznę do nich strzelać a kasa ? srał ją pies św ojro to nie jest mój drogowskaz ani życiowy cel
blacksmith
07.07.2014 r. 21:24:27
w bieszczady mnie wilcy wołają i te zielone anioły jak mam odmówić ?
Damira
07.07.2014 r. 21:24:43
a kto tu o kasie mówi kasa dziś jest jutro ni ma .. ja tym spokoju zero galopu, głupot konie prrrr dalej nie jadymy to co to za życie
Damira
07.07.2014 r. 21:26:36
no to sie rozumie cel jest konie ze stajni wyprowadzać siodłać i wio na połoniny .. ku słońcu .. to ludzie wilcy a nie wilcy
blacksmith
07.07.2014 r. 21:30:38
i jak tu się nie przytulić do takich mądrych cętek na futerku ?
Damira
07.07.2014 r. 21:30:46
na mnie już czas rano blisko niech Ci sie przyśni kołowrót starej bieszczadzkiej studni
to co bombki duże , różniste od A do N maja być tam produkowane
ta fabryka działa od dawna ja tam tylko nowe kolejne linie modernizować mykam , ale już niedługo jak dożyję do końca umowy od sierpnia robię sobie wakacje , pierwsze od ćwierci wieku na starość człek myśli inaczej ciut czas na uspokojenie koni , zero galopu , zero głupot
ranyści nie pij juz tego browaru porąbało Cie .. czy cus lepiej posłuchaj tej gitary .. krew zawrze
">
zgadza sie na TVN 24 pisali o moi niby na żółto!!! teraz coś nowego choć już tam kiedyś zapodałam
">
Kycia to nie tak , muszę wrzucić na luz muszę odejść z tej firmy raz kolejny oby ostatni bo albo mnie szlag jasny trafi albo zacznę do nich strzelać a kasa ? srał ją pies św ojro to nie jest mój drogowskaz ani życiowy cel
w bieszczady mnie wilcy wołają i te zielone anioły jak mam odmówić ?
a kto tu o kasie mówi kasa dziś jest jutro ni ma .. ja tym spokoju zero galopu, głupot konie prrrr dalej nie jadymy to co to za życie
no to sie rozumie cel jest konie ze stajni wyprowadzać siodłać i wio na połoniny .. ku słońcu .. to ludzie wilcy a nie wilcy
i jak tu się nie przytulić do takich mądrych cętek na futerku ?
na mnie już czas rano blisko niech Ci sie przyśni kołowrót starej bieszczadzkiej studni
">
chyba się Tobie pomylało z jakąś inna kycią ja mam pręgi ..jakby się kto pytał
śpij dobrze a śnij jeszcze lepiej
MRRRRRR....
i nastał ranek dzień drugi
">
...
lato jak na Jamajce .. to jedziemy
">
...
no to rozkręcamy imprezkę ..
">
...a niech tam...
">
co jest ..no nie smutamy duży chłopczyk jesteś ..
">
god bless it\'s friday jedziemy na ostro wrrr..
">
i dosmaczymy jeszcze ..
">