Dobry ,aktualne wiadomości koniec świata odwołany co nie znaczy że to jest koniec świata
">">
Aset
06.02.2018 r. 14:51:38
">">
Aset
06.02.2018 r. 15:03:50
A z pewną nieśmiałością napiszę że to co i na zachodzie stara bida
Aset
06.02.2018 r. 15:07:46
Jak lubisz to pewnie nie ma co żałować se
Aset
06.02.2018 r. 15:19:05
Podejrzana sprawa z kompa to pierwszy raz się z tym spotykam pierwsza rada to uruchom ponownie
Aset
06.02.2018 r. 15:30:58
Bo to tak jest że najpierw naprzyciska się co popadnie to później trza kombinować
Aset
06.02.2018 r. 15:37:06
W tej chwili to herbat z sokiem a tak wogóle to nawadniam się non stop masz tatuaża jakiego
Aset
06.02.2018 r. 15:55:20
U mnie sezon chorobowy to początek jesieni i wiosny a to co cuś Cię dopadło
Też nie mam a pytanie bo słucham YT
">">
Aset
06.02.2018 r. 16:10:09
Albo spóźnię buta krytego albo za szybko wyskoczę z kozaka wszystko zgadza się a co tam miałeś w zamyśle se wygrawerować
Aset
06.02.2018 r. 16:29:37
Fajnie wymyślone jak na ręce to w razie potrzeby byłaby pod ręką a myślałam że jakiego Amora z łukiem i strzałą
Aset
06.02.2018 r. 16:40:24
Tam tak całkiem naga to nieeee bo jak to tak już nic a nic do odkrycia żadnego sekreta
Aset
06.02.2018 r. 16:48:37
Nigdy nie zrobiłam nawet podejścia do salonu tatuażu ale byłam w jednym jak oprawiałam pracę magisterską a co do pytania to mam dwa miejsca lewy pośladek i wewnętrzna górna część uda i nie pytaj dlaczego a co no co skorpiona
zara, zara..że niby
">
Może ..o pogodzie ??
">
Kurka siwa więcej nas jest
">
...taka...zimowa...kawalerka...to kiedy...parapetówka
...a...mi...szkoda lata...
14/ BEATA z Albatrosa-1965r.[Teledysk - OFFICIAL Film -2013r.] Autor- P. Frankowski - J. Laskowski
W każdej porze roku można dostrzec cuś niezwykłego
">
Znaczy się mam znikać?.. Ok !tTanecznym krokiem w rytm samby.. oddalam się
">
tratatattaa...
">
....trututu....majtki z...drutu...a dziś...Dzień Teściowej...więc...dla byłych...teraźniejszych i przyszłych... ...samych zajebistych Zieciów
... ...https://www.youtube.com/watch?v=wC1r2Lf3Xsk...bo tam na szczytach śpią synowie bogów...wiecznym kamienno-lodowym snem...
Moja biedronka jeszcze śpi
">">
...gdzie jest taki ktoś?...zapytaj wiatru...i jego siostry słońca...a z pokładu spójrz w dół...gdy nie ma fal...ujrzysz jego twarz...
Oho! Markizowi włączył się .. czasoumilacz
">
Dobry ,aktualne wiadomości koniec świata odwołany co nie znaczy że to jest koniec świata
">">
">">
A z pewną nieśmiałością napiszę że to co i na zachodzie stara bida
Jak lubisz to pewnie nie ma co żałować se
Podejrzana sprawa z kompa to pierwszy raz się z tym spotykam pierwsza rada to uruchom ponownie
Bo to tak jest że najpierw naprzyciska się co popadnie to później trza kombinować
W tej chwili to herbat z sokiem a tak wogóle to nawadniam się non stop masz tatuaża jakiego
U mnie sezon chorobowy to początek jesieni i wiosny a to co cuś Cię dopadło
Też nie mam a pytanie bo słucham YT
">">
Albo spóźnię buta krytego albo za szybko wyskoczę z kozaka wszystko zgadza się a co tam miałeś w zamyśle se wygrawerować
Fajnie wymyślone jak na ręce to w razie potrzeby byłaby pod ręką a myślałam że jakiego Amora z łukiem i strzałą
Tam tak całkiem naga to nieeee bo jak to tak już nic a nic do odkrycia żadnego sekreta
Nigdy nie zrobiłam nawet podejścia do salonu tatuażu ale byłam w jednym jak oprawiałam pracę magisterską a co do pytania to mam dwa miejsca lewy pośladek i wewnętrzna górna część uda i nie pytaj dlaczego a co no co skorpiona
Grać nie gadać ..
">