Tak dobrze to mi nie jest tak to będzie po świętach ambyłam na zakupach przed południem jeszcze wstawiłam pranie przed wyjazdem i teraz jesteś ze mną w pralni i rozwieszasz ciuchy na suszarkach
Aset
23.12.2017 r. 13:05:28
A Ty co porabiasz liczę na to tak samiutkiej to przykro z biegiem lat coraz mniej to doradzanie mnie drażni a nawet już wcale
Aset
23.12.2017 r. 13:28:54
Pamiętam że chyba tylko kilka razy udało Nam się zasiąść do stołu razem z pojawieniem się tej symbolicznej pierwszej gwiazdy na niebie nie da się ukryć że nie dzieci już chociaż dzieci
Aset
23.12.2017 r. 13:35:59
Plan koło południa a Ty kiedy do siostry wyruszasz bez rodziców to bida się robi są podporą
Aset
23.12.2017 r. 14:10:08
Dziękuję w Ich imieniu, przekażę w końcu mamy weekend więc ciut Weekendowo
">">
Aset
23.12.2017 r. 14:39:03
Zrobiłam sobie herbat z sokiem z pigwowca ostatnio dostałam, taki kwaskawy i mieszam z malinowym u Cię kawka
Aset
23.12.2017 r. 14:49:08
Bez cukru to nie sok popsuje się profilaktycznie na wątrobę ta cytryn
Aset
23.12.2017 r. 15:07:16
Fajny komentarz jak nie posłodzisz będziesz miał gorzką
Tak dobrze to mi nie jest tak to będzie po świętach ambyłam na zakupach przed południem jeszcze wstawiłam pranie przed wyjazdem i teraz jesteś ze mną w pralni i rozwieszasz ciuchy na suszarkach
A Ty co porabiasz liczę na to tak samiutkiej to przykro z biegiem lat coraz mniej to doradzanie mnie drażni a nawet już wcale
Pamiętam że chyba tylko kilka razy udało Nam się zasiąść do stołu razem z pojawieniem się tej symbolicznej pierwszej gwiazdy na niebie nie da się ukryć że nie dzieci już chociaż dzieci
Plan koło południa a Ty kiedy do siostry wyruszasz bez rodziców to bida się robi są podporą
Dziękuję w Ich imieniu, przekażę w końcu mamy weekend więc ciut Weekendowo
">">
Zrobiłam sobie herbat z sokiem z pigwowca ostatnio dostałam, taki kwaskawy i mieszam z malinowym u Cię kawka
Bez cukru to nie sok popsuje się profilaktycznie na wątrobę ta cytryn
Fajny komentarz jak nie posłodzisz będziesz miał gorzką
">">
Nic dodać nic ująć
No to jeszcze raz świątecznie
">">
a coby nie
">
Słyszałam o skuteczniejszej szklanka wody zamiast
">">
...tęsknimy za miejscami które są bliskie naszemu sercu...ale bardziej za osobami...Ach!!!!...dla...Marzycieli/lek...
Paweł Sałdan - "Bo Tylko Ty"
Wszystkiego dobrego w tym Nowym Rokczku ..tak jak naliterkowane pokoju.. w sercu, miłości... bo najważniejsza , harmonii ..w życiu
">
Za ten piękny Stary Rok a Nowy oby nie gorszy, życzenia miłości zdrowia i spełnienia marzeń szczególnie tych najskrytszych ukrytych głęboko w sercu
">">
Tygrysico, wróciłem dla Ciebie.
">
Oj Mania, nie dziwacz Wdzięczna Ci jestem za Twoją życzliwość..niebywałą Mania potańczyłaś se chociaż? Bo ja
...siwy dym!!!! Hiciol z parketu..
">
No Rem vel bim bam bo teraz w modzie gender
">">
Miło, że jesteś ..Mister ..Igor
">
W całej masie przeróbek, oryginał jest najpiękniejszy Jeszcze raz więc ...dla wszystkich
">
tiaaaa..
">
i jeszcze raz ..hehehejjjjj
">
">
Sarus
">
Oj tam miłość jest ślepa obustronnie całe szczęście
">">
Niestety Sarus takie życie, słodko .Zwykle nie wszystko nam się ..podoba. To teraz, to co słodkie ..przynajmniej dla mnie
">
Wobec tego zapraszam .. zaraz do kawy będzie szarlotka z orzechami
">