Ahoj!!!!... ">
...to...po...polskiemu dzisiaj ...spóźnione ale...szczere, Wszystkiego Naj Boys - Moja Kochana NOWOŚĆ (Ostróda 2017)
U2 - Sweetest Thing
To zapewne będzie miód na Twoje uszy Ago. https://www.youtube.com/watch?v=Fum3g86zUPc
Hello, it's me pamiętasz Adele - Hello
Ależ oczywiści, że pamietam
Evanescence - My Immortal
Dobranoc Ago
I dzień dobry STING & CHEB MAMI - DESERT ROSE
Ożeż no i spóźniłam się na geburstag ..nie mniej jednak ..NAJLEPSZEGO IZD!!!! ">
Ale kto ostatni .. wiadomo Czyżby??? ">
Coś musiałeś Damirze zajść za pazura zamiast ładnie podziękować za życzenia to coś wydziwiasz
Sting - Shape of my heart
Izd ?? A w życiu!! Jakasik nadinterpretacja faktów ">
ojojjjj uwielbiam Stinga mrrrrrr A ta piosenka ma szczególne miejsce in my heart a oto wersja ..chyba najlepsza.. ">
Ale ma faaajową spódnice
Jest zajebista miałam kiedyś podobną OOO a to dlaczemu to na co zwracasz uwagę
Chcę Ci zwrócić uwagę, że tam czyli na zdjęciu na kanapie, leży piękna kobieta, seksownie ubrana i Ty mi mówisz, że tylko czytasz tytuł utworu
Jak ręce to nie jest tak jeszcze źle gorzej jak coś innego Nie chodzi od razu o płodzenie potomków tu i tam
A co ja mogę wiedzieć, nic nie wiem, tyle co wiem
Pytaj MISTER DEX - MAM TYLKO CIEBIE
Nie gadaj coś tam wiesz Ja wiem że nic nie wiem a Ty nie wiesz że nic nie wiesz ale też to wiesz
I kolejny utwór Mistera deksa trocha smutny pocieszające, że nie tylko kobiety, faceci też na koniec tygodnia Niekochane Kobiety
Wybaczcie koneserzy muzyki klasycznej lubię cygańską nutę CASABLANCA OJ MAMO to może tak razem te niekochane kobiety i niekochani faceci ruszą w tany z cyganami
Tomasz Momot Orkiestra & Krzysztof Cugowski - Tango milonga
Do Kołyski - Dżem live 2005
Filatov & Karas - Time Won't Wait (Lyric Video)
cd na czasie o czasie...przemijającym...dla byłych, obecnych i przyszłych...poszukiwaczy miłości Edyta Gorniak "NIE ZAPOMNIJ" / Official Music
jak kraść to miliony...jak kochać to tylko ze wzajemnością... Edyta Górniak - To nie tak jak myślisz
...i niech sobie wszyscy mówią co chcą...jak kochasz, jak Ci zależy na niej/nim to miej to w .upie pamiętaj ludzie są zazdrośni Teledysk z filmu Nie Kłam Kochanie
Ahoj!!!!...
">
...to...po...polskiemu dzisiaj ...spóźnione ale...szczere, Wszystkiego Naj
Boys - Moja Kochana NOWOŚĆ (Ostróda 2017)
U2 - Sweetest Thing
To zapewne będzie miód na Twoje uszy Ago.
https://www.youtube.com/watch?v=Fum3g86zUPc
Hello, it's me pamiętasz
Adele - Hello
Ależ oczywiści, że pamietam
Evanescence - My Immortal
Dobranoc Ago
I dzień dobry
STING & CHEB MAMI - DESERT ROSE
Ożeż no i spóźniłam się na geburstag ..nie mniej jednak ..NAJLEPSZEGO IZD!!!!
">
Ale kto ostatni .. wiadomo
Czyżby???
">
Coś musiałeś Damirze zajść za pazura zamiast ładnie podziękować za życzenia to coś wydziwiasz
Sting - Shape of my heart
Izd ?? A w życiu!! Jakasik nadinterpretacja faktów
">
ojojjjj uwielbiam Stinga mrrrrrr A ta piosenka ma szczególne miejsce in my heart
a oto wersja ..chyba najlepsza..
">
Ale ma faaajową spódnice
Jest zajebista miałam kiedyś podobną
OOO a to dlaczemu to na co zwracasz uwagę
Chcę Ci zwrócić uwagę, że tam czyli na zdjęciu na kanapie, leży piękna kobieta, seksownie ubrana i Ty mi mówisz, że tylko czytasz tytuł utworu
Jak ręce to nie jest tak jeszcze źle gorzej jak coś innego
Nie chodzi od razu o płodzenie potomków tu i tam
A co ja mogę wiedzieć, nic nie wiem, tyle co wiem
Pytaj
MISTER DEX - MAM TYLKO CIEBIE
Nie gadaj coś tam wiesz
Ja wiem że nic nie wiem a Ty nie wiesz że nic nie wiesz ale też to wiesz
I kolejny utwór Mistera deksa trocha smutny pocieszające, że nie tylko kobiety, faceci też na koniec tygodnia
Niekochane Kobiety
Wybaczcie koneserzy muzyki klasycznej lubię cygańską nutę
CASABLANCA OJ MAMO
to może tak razem te niekochane kobiety i niekochani faceci ruszą w tany z cyganami
Tomasz Momot Orkiestra & Krzysztof Cugowski - Tango milonga
Do Kołyski - Dżem live 2005
Filatov & Karas - Time Won't Wait (Lyric Video)
cd na czasie o czasie...przemijającym...dla byłych, obecnych i przyszłych...poszukiwaczy miłości
Edyta Gorniak "NIE ZAPOMNIJ" / Official Music
jak kraść to miliony...jak kochać to tylko ze wzajemnością...
Edyta Górniak - To nie tak jak myślisz
...i niech sobie wszyscy mówią co chcą...jak kochasz, jak Ci zależy na niej/nim to miej to w .upie pamiętaj ludzie są zazdrośni
Teledysk z filmu Nie Kłam Kochanie