Przytaknąłeś z pewnością przez grzeczność nie chcesz się przyznać że to już piąta
Tak wyszło
Wybacz, ale chyba w tym przypadku to jesteś za wygodny Bo to jeszcze nie czas
Tak mi się wydaje, że w tym naszym języku polskim jest zbyt wiele dwuznaczności,a nawet wieloznaczności A u mnie schaboszczak
To taki odświętny obiad szykujesz wypiję za Twoje zdrowie we wtorek, nie zapomnę
Co krótko?
Ja to już po czterdziestce to chwalić się nie będę wiekiem mężczyźni to jakoś to łagodniej znoszą
Nie oszukałam,właśnie nie mam z tym problemu jeszcze w listopadzie kończę 38 Utrapień też na razie nie mam, ale podejrzewam, że po czterdziestce to będę się pytała na ile wyglądam
Właśnie o to chodzi, że ja młodo wyglądam i nikt nie wierzy że mam tak duże dzieci Kremy mówisz wklepuję, ale pomoc nie przeczę wskazana
Zdarza się najlepszym
Lubie ciepło, ale nie lubię upałów Mam do Ciebie pytanie, bez podtekstów odp.?
Bajm - Wiosna w Paryżu [official music video] Po której stronie łóżka śpisz
To by znaczyło, że masz za krótkie łóżko
Czemu tak sądzisz
Na spanie
Wkręcasz mnie w cuś? nie szkoda, chociaż wcale tak długo nie przesypiam tego czasu dobowego wcześnie wstaje
Są dwie drogi, jedna to wczesne macierzyństwo, druga późne ja świadomie wybrałam tą pierwszą
Pojawiły się z mojego egoizmu
Ja mam swoje zdanie Niektóre jeszcze nie mają albo w wieku 60 lat będą chodzić na wywiadówki a ja myślę, że i prababcią zostanę
Czerwone Gitary - Mam Dobry Dzień 1974
Passenger | Let Her Go (Official Video)
Bardzo wzniośle dzisiaj
Stwierdzam
Miałam się mądrzyć ale odpowiem humorem bo jaskółki wznoszą się wysoko, wysoko ponad ziemię
Trochę to skomplikowane ale tak jest
Mówi się na nie,ptaki wolności nie przeżyją w niewoli
Przecież wiesz
Ale Ci się poszczęściło
Nad morzem, w porcie to naprawdę trzeba mieć szczęście, żeby go nie mieć
Ania Iwanek & Pati Sokół ft. Piotr Cugowski - Miasto [Official Music Video]
Przytaknąłeś z pewnością przez grzeczność nie chcesz się przyznać że to już piąta
Tak wyszło
Wybacz, ale chyba w tym przypadku to jesteś za wygodny
Bo to jeszcze nie czas
Tak mi się wydaje, że w tym naszym języku polskim jest zbyt wiele dwuznaczności,a nawet wieloznaczności
A u mnie schaboszczak
To taki odświętny obiad szykujesz wypiję za Twoje zdrowie we wtorek, nie zapomnę
Co krótko?
Ja to już po czterdziestce to chwalić się nie będę wiekiem mężczyźni to jakoś to łagodniej znoszą
Nie oszukałam,właśnie nie mam z tym problemu jeszcze w listopadzie kończę 38
Utrapień też na razie nie mam, ale podejrzewam, że po czterdziestce to będę się pytała na ile wyglądam
Właśnie o to chodzi, że ja młodo wyglądam i nikt nie wierzy że mam tak duże dzieci
Kremy mówisz wklepuję, ale pomoc nie przeczę wskazana
Zdarza się najlepszym
Lubie ciepło, ale nie lubię upałów
Mam do Ciebie pytanie, bez podtekstów odp.?
Bajm - Wiosna w Paryżu [official music video]
Po której stronie łóżka śpisz
To by znaczyło, że masz za krótkie łóżko
Czemu tak sądzisz
Na spanie
Wkręcasz mnie w cuś? nie szkoda, chociaż wcale tak długo nie przesypiam tego czasu dobowego wcześnie wstaje
Są dwie drogi, jedna to wczesne macierzyństwo, druga późne ja świadomie wybrałam tą pierwszą
Pojawiły się z mojego egoizmu
Ja mam swoje zdanie
Niektóre jeszcze nie mają albo w wieku 60 lat będą chodzić na wywiadówki a ja myślę, że i prababcią zostanę
Czerwone Gitary - Mam Dobry Dzień 1974
Passenger | Let Her Go (Official Video)
Bardzo wzniośle dzisiaj
Stwierdzam
Miałam się mądrzyć ale odpowiem humorem bo jaskółki wznoszą się wysoko, wysoko ponad ziemię
Trochę to skomplikowane ale tak jest
Mówi się na nie,ptaki wolności nie przeżyją w niewoli
Przecież wiesz
Ale Ci się poszczęściło
Nad morzem, w porcie to naprawdę trzeba mieć szczęście, żeby go nie mieć
Ania Iwanek & Pati Sokół ft. Piotr Cugowski - Miasto [Official Music Video]