Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
Nośna, akurat wreszcie pamiętam, kiedy ostatnio tak się cudnie nagwizdałam. Palce mi zdrętwiały. Pani hrabino, mam plan! Zakładam kabinę dekompresyjną. Przy najbliższym rejmoncie wazienki.
Komu nto zadedykowac? chyba sobie samej. słucham tego juz 1000 raz. Ten chłopak zabil mnie tym. Boże jak bym chciala kiedys grac nagitarze jak on. No ale bedzie musiał mnie uczyc. nie odpuszczę
Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
siwy dym.
Otwórz film w YouTube
">
Zakochanam w Peszkach od ojca począwszy.
w często chowanej. jeleniu nieschowany. hahaha.
nie zapomnę
Otwórz film w YouTube
">
izd, to nie czas na żarty.
Otwórz film w YouTube
&feature=related">
... znasz się na rzeczy ...
muszę odejść. za jakieś 4h wrócem. albo nie.
izd... doczytaj o ...
izd, nie. nie o kulturze. Ty całkiem kulturalnym, skądinąd wiem
Otwórz film w YouTube
pu Tła:
">
saro, jeśli budujesz zamki na lodzie, twój trud nie musi pójść na marne.
Otwórz film w YouTube
">
loda nie będzie.
&feature=related
&feature=related
Nośna, akurat wreszcie pamiętam, kiedy ostatnio tak się cudnie nagwizdałam. Palce mi zdrętwiały. Pani hrabino, mam plan! Zakładam kabinę dekompresyjną. Przy najbliższym rejmoncie wazienki.
Otwórz film w YouTube
">
Czarny, Tobie się należy dedykacja. Sztoby djengi były i ten stajał!
Otwórz film w YouTube
">
Gep,myśl bezmyślnie.
ja przy Tobie, konsekwentnie
Otwórz film w YouTube
&feature=related">
izd, coś podobnego
">www.youtube.com/watch?v=6CEAfgKNFu
Nośna, mam Ci ja COŚ bez nazwy! Powinni wygrać!
Otwórz film w YouTube
Otwórz film w YouTube
Otwórz film w YouTube
">
jezdem umarta
">
">
Malinko, a co to jest? wchodzi \' Internal server error\'
Nośna, w banałach się wytarzam dzisiej!
Otwórz film w YouTube
">
co niby można?
Otwórz film w YouTube
">
kolejna dekompresja ...
&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=related
Komu nto zadedykowac? chyba sobie samej. słucham tego juz 1000 raz. Ten chłopak zabil mnie tym. Boże jak bym chciala kiedys grac nagitarze jak on. No ale bedzie musiał mnie uczyc. nie odpuszczę
">