Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
a właśnie, że nie! nie będę kasować dzrzewiejszych postów, jakoż to inni uskuteczniać wprawnie zaczli. po czasie to nawet fajnie mi się czyta swoje \"monologi\"
Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
nawet jeśli nie.
Otwórz film w YouTube
so.
">
a jeśli?
pytajne wzięte liczebniczo.
jest laaas?
to i rowerek się przyda
Otwórz film w YouTube
">
a właśnie, że nie! nie będę kasować dzrzewiejszych postów, jakoż to inni uskuteczniać wprawnie zaczli. po czasie to nawet fajnie mi się czyta swoje \"monologi\"
Otwórz film w YouTube
Dla Poczasa zatem:
">
Gep, ło karwas, dobrze, że jesteś!!!
drzewo mi przed oknem wycięli, pamięć mnie zawodzi, huk z chaosem dopadają. no miałam już się położyć i kwiczeć.
no cóż
Otwórz film w YouTube
&feature=related">
&feature=related
&feature=related
dam Ci nawet pawie piórko
Otwórz film w YouTube
">
&feature=relmfu
cudne!!!
już kryminałem swądzi
Gep, Ty założyłeś prywatną rozgłośnię?
wolno, wolno
Otwórz film w YouTube
masz tu na wzruszenie:
">
Gep, powtarzasz się waść To, że pan Bolton Cie kręci, rozumiem. \"To było, jak krótki sen\" też się mię podoba ... a Julia Savicheva jest okay
izd, cieszę się, że posiadasz kompresor
zatem dla Was Chłopaki:
Otwórz film w YouTube
">
... też się powtarzam czasem.
skoro o grabarzu
Otwórz film w YouTube
">
izd, oj, oj. Ty wiesz, że Armstrongi są wielkie i wszechstronnie uzdolnione
takoż samo i Franklini dobrze się trzymają w dziedzinach wielu
Otwórz film w YouTube
">
coś w tym stylu
Otwórz film w YouTube
">
uf, uf
a już się bałam, że zacząłeś być sobą.
w takim razie, kontynuując smutek upadku
Otwórz film w YouTube
">
Ty mnie nie strasz, bo kocham mojego rowera! pedałujemy niemal codziennie.
Otwórz film w YouTube
ale ten kawałek był cudny, yy:
">
\"odpocznij we mnie\" ?
no dobra, nie będę tutaj parafrazować, tym bardziej profanować.
to jest w sam raz na porę:
Otwórz film w YouTube
">
&feature=my_liked_videos&list=LLHokbJnlG5YQX43W5M0r6ag