Wrzutka użytkownika
Anggela
18.06.2010 20:50 · ID 294960
Miłość
Czym jest miłość?!
Co znaczy to słowo? Czy ma jakiś sens? Jak zrozumieć słowa? Kocham na zawsze i nigdy nie odejdę?? nie zostawię?!?! Jak w to Wierzyc skoro to nie prawda?! Czemu w wieku 23 lat ma się wszystkiego dosyć? Dlaczego nie chce się życ?1 Dlaczego przeklina się Zycie?1 Choć wcześniej się nim cieszyło?! Czy tak miłość zmienia człowieka?!
Czemu miłość polega tylko na bólu?! Na zawodzeniu się?! Na zniechęcaniu do życia?!
Dlaczego chłopak który milion razy dziennie mówi ze kocha, lecz jedna zdradza, po czym twierdzi ze to była pomyłka ze żałuje, kilka tygodni później robi to samo?!
To jest ta **cenzura** a ? wielka miłość?!
Dlaczego chłopak który się zakochuje tak naprawdę i twierdzi ze wie czego chce, po czym okazuje się ze alkohol jest ważniejszy?! Dlaczego kochającą się para mająca plany , przyszłość zaplanowana? Jest skazana na takie doświadczenia?!
Dlaczego? Dlaczego właśnie tak dzieje się?!
Dlaczego chłopak który kocha odchodzi na zawsze?! Odbiera sobie Zycie?!
Czy właśnie to świadczy o miłości?!
O tej podlej nic nie wartej miłości?!
I w końcu kolejne pytanie?!
Czy potrzebna jest odwaga do tego by się zabić?!
Czy może wystarczy alkohol?!.....
Miłość?
Pozdrawiam wszystkich ...
Co znaczy to słowo? Czy ma jakiś sens? Jak zrozumieć słowa? Kocham na zawsze i nigdy nie odejdę?? nie zostawię?!?! Jak w to Wierzyc skoro to nie prawda?! Czemu w wieku 23 lat ma się wszystkiego dosyć? Dlaczego nie chce się życ?1 Dlaczego przeklina się Zycie?1 Choć wcześniej się nim cieszyło?! Czy tak miłość zmienia człowieka?!
Czemu miłość polega tylko na bólu?! Na zawodzeniu się?! Na zniechęcaniu do życia?!
Dlaczego chłopak który milion razy dziennie mówi ze kocha, lecz jedna zdradza, po czym twierdzi ze to była pomyłka ze żałuje, kilka tygodni później robi to samo?!
To jest ta **cenzura** a ? wielka miłość?!
Dlaczego chłopak który się zakochuje tak naprawdę i twierdzi ze wie czego chce, po czym okazuje się ze alkohol jest ważniejszy?! Dlaczego kochającą się para mająca plany , przyszłość zaplanowana? Jest skazana na takie doświadczenia?!
Dlaczego? Dlaczego właśnie tak dzieje się?!
Dlaczego chłopak który kocha odchodzi na zawsze?! Odbiera sobie Zycie?!
Czy właśnie to świadczy o miłości?!
O tej podlej nic nie wartej miłości?!
I w końcu kolejne pytanie?!
Czy potrzebna jest odwaga do tego by się zabić?!
Czy może wystarczy alkohol?!.....
Miłość?
Pozdrawiam wszystkich ...
Dyskusja
57
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
a co do ciebie nie przejmuj sie jak nie teraz to potem mógłby zrobić coś podobnego a wtedy by mogło bardziej zaboleć
a u mnie to jakos ostatnio malo sie dzieje niestety
powiedz tylko kiedy a przybede
oko za oko zab za zab
z nagadywania dziewczyn he he he
takie mam hobby
i po porostu nie mam wyjscia
musze cie nagadywac
bo przeciez Kasia my sie kochamy
zaprawde powiadam ci i ty kiedys kogos spotkasz
zakochasz sie i zmienisz zdanie
Noooo romantyk jak się patrzy
Ja tam wolę Jareczka ....szczerbatego